Radio Municipal Manises

[

Ràdio Manises 105.7 - Som Ràdio

]

La 105.7 F.M. Ràdio Manises, és actualment la ràdio municipal i local més escoltada de la comarca de L'Horta. Manises sempre ha tingut una gran vocació radiofònica. Cal recordar que al llarg dels anys 50 i 60 va existir una Ràdio a Manises que feia competència a les emissores professionals de la ciutat de València per la seua proximitat i professionalitat, desapareixent de les ones a la fi dels 60. Abans de 2000, i des de la seua creació, la ràdio municipal va estar administrada per l'associació cultural Ràdio Lluna, amb vocació amateur i de ta... See more

Manises FM|105.7
Valencia FM|105.7
+34961531634
Calle Mayor,91 46940, Manises
last update
[2023-12-16 05:36:21]
La 105.7 F.M. Ràdio Manises, és actualment la ràdio municipal i local més escoltada de la comarca de L'Horta. Manises sempre ha tingut una gran vocació radiofònica. Cal recordar que al llarg dels anys 50 i 60 va existir una Ràdio a Manises que feia competència a les emissores professionals de la ciutat de València per la seua proximitat i professionalitat, desapareixent de les ones a la fi dels 60.

Abans de 2000, i des de la seua creació, la ràdio municipal va estar administrada per l'associació cultural Ràdio Lluna, amb vocació amateur i de taller de ràdio.

Amb l'arribada del tercer mil·lenni es va professionalitzar, convertint-se en la realitat actual, una emissora municipal al servei dels ciutadans. Des de la nova etapa de Ràdio Manises a l'agost de 2000, la programació va donar un gir, configurant-se una graella amb tota la programació pròpia. Els informatius són elaborats des de la mateixa redacció i es prescindeix de les connexions amb Ràdio 9. És des d'aqueix moment quan la programació arriba a les 24 hores diàries els 365 dies de l'any.

La seua ubicació des del començament sempre ha estat la Casa de Cultura de Manises.

Els estudis es troben en el cor de la ciutat, en el carrer Major, i més concretament en la Casa de Cultura, un edifici singular que en un altre temps era un convent, i que avui dia serveix de contenidor cultural, amb sales d'exposicions, aules per impartir classes i escenari d'esdeveniments culturals i socials.

Les instal·lacions de la ràdio compten amb redacció i producció, un estudi d'emissió i un estudi de producció. Des d'ací emetem diàriament una programació variada que va des d'informació local i comarcal, concursos, música, esports, etc. La proximitat amb València, la capital autonòmica, i l'estratègica situació de Manises, fa que tinguem la possibilitat de ser escoltats per centenars de milers d'oïdors.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-05,03:28:50)