Radio 9

[

ΡΑΔΙΟ 9 στους 98.9

]

Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στη συχνότητα που 12 χρόνια τώρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, χτυπάει η καρδιά ενός μεγάλου ενημερωτικού οργανισμού. Ράδιο 9 στους 98.9 Οι δημοσιογράφοι, οι παρουσιαστές και οι τεχνικοί του Ράδιο 9 –με την εμπειρία και τη φαντασία τους- εγγυώνται την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας καθώς και την καλύτερη ραδιοφωνική συντροφιά Με το νέο του πρόγραμμα, το Ράδιο 9 υπόσχεται ότι θα είναι πιο ενημερωτικό, πιο αποκαλυπτικό, περισσότερο άμεσο από ποτέ. Οι έμπειροι και καταξιωμένοι ραδιοφωνικοί παραγωγ... See more

Athens FM|98.9
+302122124800
40.2 χλμ. Αττικής Οδού, ΣΕΑ Μεσογείων 1, Κτίριο 6Τ.Κ.190 02 Παιανία
last update
[2024-03-07 06:39:33]
Από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στη συχνότητα που 12 χρόνια τώρα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, χτυπάει η καρδιά ενός μεγάλου ενημερωτικού οργανισμού.

Ράδιο 9 στους 98.9

Οι δημοσιογράφοι, οι παρουσιαστές και οι τεχνικοί του Ράδιο 9 –με την εμπειρία και τη φαντασία τους- εγγυώνται την άμεση, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας καθώς και την καλύτερη ραδιοφωνική συντροφιά

Με το νέο του πρόγραμμα, το Ράδιο 9 υπόσχεται ότι θα είναι πιο ενημερωτικό, πιο αποκαλυπτικό, περισσότερο άμεσο από ποτέ.

Οι έμπειροι και καταξιωμένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί όπως ο Γιώργος Σμυρνής, o Χάρης Μπότσαρης, ο Δήμος Βερύκιος, ο Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, ο Τζίμης Πανούσης, ο Μάνος Κακλαμάνος, ο Δημήτρης Καζάκης, ο Γιάννης Ντάσκας, ο Γιάννης Παπαγιάννης, η Βασιλική Αγγουρίδη, ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο Τάκης Πουρναράκης, o Θανάσης Κουμπαρούδης, ο Στέλιος Χατζημιχαήλ αλλά και τα Σαββατοκύριακα ο Νικόλας Καμακάρης, η Νόρα Ράλλη, ο Δημήτρης Γκόλιας, η Λένα Βασιλάκου, ο Νίκος Πετρόπουλος, ο Θοδωρής Βγενής, ο Βασίλης Μπόνιος, ο Χρήστος Λογαρίδης, ο Ηλίας Σελιμάς, η Ελένη Φωτοπούλου και η Ρόη Βράιλα υπόσχονται ότι φέτος το ανανεωμένο Ράδιο 9 θα ανεβάσει το επίπεδο της ραδιοφωνικής σας ακρόασης.

Σε μια εποχή όπου ο ακροατής έχει ανάγκη την άμεση ενημέρωση, τον εντοπισμό των πραγματικών του προβλημάτων και την διέξοδο στο στρες της καθημερινότητας, το Ράδιο 9 έχει κατακτήσει το δικαίωμα να θεωρείται ο σταθμός που προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο πολίτης με μεγάλη ταχύτητα έχοντας πάντα ως γνώμονα τη σοβαρότητα και της εγκυρότητα τους, χωρίς «πυροτεχνήματα» και εντυπωσιασμούς.

Από τις μετρήσεις και την ηλεκτρονική επικοινωνία με τους ακροατές προκύπτει ότι το 55% είναι άνδρες και το 45% γυναίκες και μάλιστα στην πιο δημιουργική ηλικία, 30 έως 50 ετών. Είναι οι πολίτες που κινούνται στην πόλη, εργάζονται, ενδιαφέρονται για όσα συμβαίνουν γύρω τους, συμμετέχουν και έχουν υψηλές απαιτήσεις για τις πληροφορίες που δέχονται. Αυτός είναι ο λόγος που το πρόγραμμα αλλά και το ύφος του σταθμού έχει θέσει ψηλά τον πήχη όχι μόνο της ενημέρωσης αλλά και του τρόπου έκφρασης και μετάδοσης των πληροφοριών.

Ένα μόνο έχουμε να σας ευχηθούμε… Όρεξη να έχετε να ακούτε.

Ράδιο 9 στους 98.9.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,14:13:08)