PopRockRadio

[

Todays Classics Station

]

Poprockradio is een online radiostation dat zich richt op het uitzenden van pop- en rockmuziek. Het station zendt 24 uur per dag muziek uit, waarbij het zich voornamelijk richt op de jaren 70, 80 ,90, 00’s en 10’s en van vandaag. Poprockradio heeft een grote variëteit aan nummers in haar repertoire en richt zich op een breed publiek .Het radiostation is opgericht in 2003 en heeft sindsdien een trouwe schare fans opgebouwd over de hele wereld. Poprockradio zendt uit vanuit Nederland en heeft luisteraars in landen als de Verenigde Staten, het V... See more

Amsterdam FM|88.0
+31203082665
+3120-3082665
Amsterdam
last update
[2023-11-15 07:14:35]
Views:
14
2023-12-30 00:33:54
Ik luister er elke dag naar, ik vind het echt leuk, je brengt me altijd in een goed humeur
Reply
Report
Poprockradio is een online radiostation dat zich richt op het uitzenden van pop- en rockmuziek. Het station zendt 24 uur per dag muziek uit, waarbij het zich voornamelijk richt op de jaren 70, 80 ,90, 00’s en 10’s en van vandaag. Poprockradio heeft een grote variëteit aan nummers in haar repertoire en richt zich op een breed publiek .Het radiostation is opgericht in 2003 en heeft sindsdien een trouwe schare fans opgebouwd over de hele wereld. Poprockradio zendt uit vanuit Nederland en heeft luisteraars in landen als de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Australië. Het station is beschikbaar via internetradio,waardoor het voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is. Poprockradio is opgericht door liefhebbers van pop- en rockmuziek en dat is te horen in de programmering.

De nadruk ligt op het draaien van bekende nummers uit de geschiedenis van de pop- en rockmuziek, maar er is ook ruimte voor minder bekende nummers en nieuwe releases.

Daarnaast zijn er regelmatig themadagen, waarbij er bijvoorbeeld alleen maar nummers van een bepaalde artiest worden gedraaid. Een ander kenmerk van Poprockradio is de interactie met de luisteraars. Het station heeft een chatroom waarin luisteraars met elkaar kunnen praten en verzoeknummers kunnen aanvragen. Ook is het mogelijk om via social media verzoekjes door te geven. Naast het uitzenden van muziek heeft Poprockradio ook een eigen website waarop het laatste nieuws uit de wereld van de pop- en rockmuziek te vinden is. Ook zijn er regelmatig interviews met artiesten en worden er concerten en festivals aangekondigd. Al met al is Poprockradio een fantastisch radiostation voor liefhebbers van pop- en rockmuziek. De grote variëteit aan nummers en de interactie met de luisteraars maken het tot een unieke ervaring. Of je nu thuis aan het werk bent, onderweg bent in de auto of gewoon lekker wilt ontspannen, Poprockradio is altijd een goede keuze.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-05,04:40:07)