Radio CITY Ub

[

Svuda Oko Vas

]

Radio „CITY Ub“ sa radom je počeo 10. avgusta 2001. godine, na frekvenciji 106,8 MHz. Muzika koja se tada emitovala bila je isključivo zabavna, kao i strani hitovi, a tako je ostalo i do danas. Prva emisija bila je posvećena sportskim dešavanjima pod nazivom “Opet sam pao”, koju je vodio i uređivao Dejan Martić – Kele. Odmah zatim kreću zabavne emisije, za koje je bio zadužen, nezvanično prvi glas Uba, Zoran Živanović – Živanši. Svake nedelje birao se hit nedelje koji je vodila Milica Banović. Nakon dve godine uspešnog rada Radio „CITY” počinje... See more

Ub FM|92.7
+38114416426
Kralja Petra I Oslobodioca br. 60A/2
last update
[2024-03-31 09:41:22]
Radio „CITY Ub“ sa radom je počeo 10. avgusta 2001. godine, na frekvenciji 106,8 MHz. Muzika koja se tada emitovala bila je isključivo zabavna, kao i strani hitovi, a tako je ostalo i do danas.

Prva emisija bila je posvećena sportskim dešavanjima pod nazivom “Opet sam pao”, koju je vodio i uređivao Dejan Martić – Kele. Odmah zatim kreću zabavne emisije, za koje je bio zadužen, nezvanično prvi glas Uba, Zoran Živanović – Živanši.

Svake nedelje birao se hit nedelje koji je vodila Milica Banović. Nakon dve godine uspešnog rada Radio „CITY” počinje sa emitovanjem informativnog programa pod nazivom „Dobro jutro, Tamnavo“, koju je uređivao i vodio Boban Stojković. Zatim kreću emisije sa tada tek aktuelnim SMS porukama za koje je opet bio zadužen već pomenuti Zoran Živanović.

Radio je od samog početka često nagrađivao svoje slušaoce u nagradnim igrama, a jedna od najpoznatijih je „Velika novogodišnja nagradna igra”, u kojoj su slušaocima deljeni pokloni i to svakog 30. decembra (pred Novu godinu).

Kako bi uvek bio u trendu radio „CITY” uvek se trudio da prati sve tehničke novine za koje su bili zaduženi direktor i vlasnik Dragan Belajac, poznatiji kao Džagi i tonac Igor Stefanović – Igi. Tako su se 2003. godine svima koji su imali digitalne radio prijemnike umesto frekvencije 106,8 brojke pretvorile u slova sa natpisom „Slušate radio CITY“, a to čudo tehnike zvalo se RDS. Tada smo shvatili koliko ljudi vole inovacije i nastavili sa danonoćnim eksperimentisanjem kako bi omogućili slušanje radija putem interneta.

Trud se isplatio 2006. godine kada među prvima u Srbiji krećemo emitovanje internet radija poznatiji kao Striming, za koji je „glavni krivac” bio Igor Stefanović. Tada smo shvatili da nam je FM prostor postao tesan i bilo je potrebno proširenje na UHF, jednostavno rečeno bila nam je potrebna televizija.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:21:05)