Radio Bravo

[

RADIO BRAVO

]

Vec 11 godina prisutan na području Kragujevca, Mladenovca, Aranđelovca, Topole, Batočine, Smederevske Palanke, Svilajnca, Lapova, Velike Plane, Požarevca...., Bravo radio je postao svakodnevna potreba i navika slušalaca. Iako medu najmlađim radio stanicama na ovim prostorima, Bravo radio je postao neodvojivi deo javnog života grada. Godinama se tehnološki unapredujući, kadrovski i programski rastući, Bravo je ostao verodostojno ogledalo napretka Kragujevca i njegove okoline. Vizija Bravo radija je da nastavi da jača poziciju vodeće komercijalne... See more

Kragujevac FM|103.7
Pozarevac FM|100.2
+38134501333
Kragujevac ul. Kralja Aleksandra 102
last update
[2024-02-01 20:11:16]
Vec 11 godina prisutan na području Kragujevca, Mladenovca, Aranđelovca, Topole, Batočine, Smederevske Palanke, Svilajnca, Lapova, Velike Plane, Požarevca...., Bravo radio je postao svakodnevna potreba i navika slušalaca. Iako medu najmlađim radio stanicama na ovim prostorima, Bravo radio je postao neodvojivi deo javnog života grada. Godinama se tehnološki unapredujući, kadrovski i programski rastući, Bravo je ostao verodostojno ogledalo napretka Kragujevca i njegove okoline. Vizija Bravo radija je da nastavi da jača poziciju vodeće komercijalne radio stanice u Kragujevcu koja će na otvorenom medijskom tržištu biti programski, tehnološki i finansijski ravnopravna sa dolazećom konkurencijom. Biti najbolji znači uspostaviti profesionalne standarde i ponuditi najkvalitetniji radijski program koji visokim rejtingom kod slušalaca garantuje dobru poziciju na tržištu.

Koliko god se trudili da pratimo trendove i prednost davali ukusu široke publike, uspevali smo i da podučimo, ponudimo drugačije alternative i stvorimo specifičan odnos sa našim konzumentima. Tako se tokom godina iskristalisalo nekoliko emisija koje, ne samo da su naišle na opštu prihvaćenost, nego je veliki deo njih postao zaštitni znak Bravo radija.

Ekipe novinara, tehničara, spikera, muzičkih urednika i brojnih drugih kolega koji su utkali svoj rad, profesionalnost, predanost, i ljubav u ono što je Bravo radio bio, što je danas i što će, verujemo, biti i dalje, vam stoje na raspolaganju. I dalje smo verodostojan, profesionalan, sadržajno i programski bogato i raznovrsno uređivan, najslušaniji radio u Kragujevcu. I dalje smo tu zbog vas… VAS BRAVO!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,22:28:56)