Radio Erotikos FM 94.8 (Ερωτικός)

[

Listen Live

]

Ένα μουσικό ησυχαστήριο στη μπάντα των fm ένα απάνεμο λιμάνι της ελληνικής μελωδίας κ ερωτικού τραγουδιού. Αυτός είναι ο ερωτικός στους 9.48 που έκανε την εμφάνιση του στα ερτζιανά της πόλης τον Οκτώβριο του 1994 και αποτελούσε το πρώτο αποκλειστικά μουσικό ραδιόφωνο. Ο ερωτικός δημιουργήθηκε από την ανάγκη να ακουστεί κάτι άλλο, εκτός από πολιτικές ειδήσεις, αστυνομικά δελτία και ραδιοφωνικές φλυαρίες, του στυλ «…ο καιρός σήμερα…», «…η κίνηση στην πόλη είναι ανυπόφορη…»… κτλ, στο ραδιόφωνο. Ο Ερωτικός μίλησε για αγάπη, για έρωτα, για ανεκπλήρω... See more

Thessaloniki FM|94.8
+306931948948
17ο χιλ Θεσ/νικη - Μουδανιών Περιοχή : Νέο Ρύσιο ΤΘ 60038, ΤΚ 57001 Θερμη
last update
[2023-12-29 07:15:14]
Ένα μουσικό ησυχαστήριο στη μπάντα των fm ένα απάνεμο λιμάνι της ελληνικής μελωδίας κ ερωτικού τραγουδιού.

Αυτός είναι ο ερωτικός στους 9.48 που έκανε την εμφάνιση του στα ερτζιανά της πόλης τον Οκτώβριο του 1994 και αποτελούσε το πρώτο αποκλειστικά μουσικό ραδιόφωνο.

Ο ερωτικός δημιουργήθηκε από την ανάγκη να ακουστεί κάτι άλλο, εκτός από πολιτικές ειδήσεις, αστυνομικά δελτία και ραδιοφωνικές φλυαρίες, του στυλ «…ο καιρός σήμερα…», «…η κίνηση στην πόλη είναι ανυπόφορη…»… κτλ, στο ραδιόφωνο.

Ο Ερωτικός μίλησε για αγάπη, για έρωτα, για ανεκπλήρωτους πόθους και για μοναξιά, μέσα από την μουσική και αυτό άγγιξε ένα μεγάλο κομμάτι του ακροατηρίου.

Ως απάνεμο ραδιοφωνικό λιμάνι ο Ερωτικός προτρέπει «…άκουσε ότι θέλεις…και όταν σε κουράσουν, έλα αν σου κρατήσουμε συντροφιά με ερωτικές μελωδίες και καλό ελληνικό τραγούδι».

Οι εκπομπές είναι εξ’ ολόκληρου μουσικές. Ο Ερωτικός όμως «μιλάει» στον ακροατή με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ηχογραφημένα μηνύματα έρωτα, αγάπης, μίσους, απογοήτευσης, προδοσίας…τα οποία παρεμβάλλονται ανάμεσα στα τραγούδια, στοιχειοθετούν την μοναδική φιλοσοφία του ερωτικού.

Οι μετρήσεις ακροαματικότητας του ερωτικού ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 1994, όπου εμφανίστηκε δειλά με ποσοστό 1,3 επί του συνόλου.

Μέσα σε ένα χρόνο ( Οκτώβριο 1995 ), έχοντας μια σταθερή πορεία, φτάνει να είναι το πρώτο μουσικό ραδιόφωνο και το δεύτερο σε προτίμηση στο σύνολο των ραδιοφώνων της πόλης, ενώ είναι πρώτος με ποσοστό ακροαματικότητας στις ηλικίες 18-34, θέση που κρατά σταθερά μέχρι και σήμερα.

Το πρόγραμμα του Ερωτικού χαρακτηρίζεται από την μετάδοση μουσικών μελωδιών για 24 ώρες χ 7 ημέρες χ 4 εβδομάδες χ 12 μήνες το χρόνο.

Παραγωγοί μουσικών εκπομπών ειδικά εκπαιδευμένοι κ τρελά ερωτευμένοι επιλέγουν την μουσική και δημιουργούν ατμόσφαιρα.

Μέσα από τις μελωδίες νοιώθουμε το στοιχείο της περιπλάνησης στον κόσμο των συναισθημάτων, βρίσκουμε έναν σύντροφο στις ώρες της σιωπής, μοιραζόμαστε τον πόνο της απώλειας μιας αγάπης και το χτυποκάρδι του έρωτα.

…Ας μας σταματήσει κάποιος επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε εκατοντάδες σελίδες προσπαθώντας να αποτυπώσουμε τα συναισθήματα και πάνω από όλα των έρωτα που συνετέλεσε στο να «γεννηθεί» ο Ερωτικός.

Επειδή αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο…

……συντονιστείτε στους 9,48
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:23:56)