şafak Radio

[

Şafak FM kurulduğu günden beri yaptığı ilkeli,kaliteli ve seviyeli yayın anlayışıyla topl

]

Şafak FM kurulduğu günden beri yaptığı ilkeli,kaliteli ve seviyeli yayın anlayışıyla toplumumuzun her kesimine hitap etmeyi kendisine amaç edinmiştir. Şafak FM, yayınlarında, halkımızın milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak toplumumuzu derinden sarsan eğitimsizliğin ,ahlaki yozlaşmanın , adaletsizliğin ve terörün karşısında durmuş, bunlara karşı insanımıza barış,adalet,sevgi,merhamet,birlik ,beraberlik ve kardeşlik gibi insanımızın özlediği değerleri verme gayreti içerisinde olmuştur. Şafak FM,yaptığı ve yayınladığı Bilim,kültür, sanat,... See more

Kilis FM|98.0
+905539234257
Güneykent Mahallesi 102230 Sk. No:10/1 Şahinbey/Gaziantep, Gaziantep, Turkey
last update
[2023-04-25 06:54:38]
Şafak FM kurulduğu günden beri yaptığı ilkeli,kaliteli ve seviyeli yayın anlayışıyla toplumumuzun her kesimine hitap etmeyi kendisine amaç edinmiştir.

Şafak FM, yayınlarında, halkımızın milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak toplumumuzu derinden sarsan eğitimsizliğin ,ahlaki yozlaşmanın ,

adaletsizliğin ve terörün karşısında durmuş, bunlara karşı insanımıza barış,adalet,sevgi,merhamet,birlik ,beraberlik ve kardeşlik gibi insanımızın özlediği değerleri verme gayreti içerisinde olmuştur.

Şafak FM,yaptığı ve yayınladığı Bilim,kültür, sanat, sağlık, belgesel, aile, içerikli, ciddi, seviyeli, eğitici, kuşatıcı ve kaliteli programları, halkının büyük ilgisini kazanmış ve iyi bir eğitici,iyi bir müzik kanalı ve iyi bir kültür elçisi olarak kabul görmüştür.

Şafak FM , müzik anlayışı olarak halkımıza kin ,nefret ve şehvet duygularını çağrıştırmayan müzik eserlerini yayınlayan ve bunu kendisine ilke edinen bir radyo olmuştur.Ezgiler ,Tasavvuf Musikisi ve Şiirlerle günün 24 saati, Haftanın 7 günü, 7’den 77’ye hitap eden bir yayın çizgisi izlemektedir.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:33:05)