Radio Ozden

[

Nazilli ve Çevresinin En Büyük Radyosu

]

Radyolar, geçmişten bu yana duyguları olan cihazlardır. Geçmişin, dostlukların samimi olduğu günlerin bize en büyük yadigarı konumunda yer alan radyolar, başarılı ve seçici kişilerin ellerine geçmesi itibari ile eşsiz bir hazzı ziyaretçilerine sunabilmektedir. Radyo Özden’de bu mentalite ile yola çıkmış ve Ege Bölgesi’nin sesi olmayı başarmıştır. Radyonun insana yaşattıklarını biliyoruz. Geçmişte başında saatler geçirdiğimiz bu icadın, eşsiz hazlar yaşattığının farkındayız. Yılların verdiği deneyim itibari ile Nazilli, Aydın ve çevre kentlerin ... See more

Aydin FM|99.4
Nazilli FM|99.4
+905373155252
Yeni mahalle 133 sk. No:12/ B NAZILLI.
last update
[2023-08-12 05:20:08]
Radyolar, geçmişten bu yana duyguları olan cihazlardır. Geçmişin, dostlukların samimi olduğu günlerin bize en büyük yadigarı konumunda yer alan radyolar, başarılı ve seçici kişilerin ellerine geçmesi itibari ile eşsiz bir hazzı ziyaretçilerine sunabilmektedir. Radyo Özden’de bu mentalite ile yola çıkmış ve Ege Bölgesi’nin sesi olmayı başarmıştır.

Radyonun insana yaşattıklarını biliyoruz. Geçmişte başında saatler geçirdiğimiz bu icadın, eşsiz hazlar yaşattığının farkındayız. Yılların verdiği deneyim itibari ile Nazilli, Aydın ve çevre kentlerin vatandaşlarına hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Aydın halkını yakından ilgilendirecek hususlarda oldukça dikkatli bir iş ortaya koyarak, kentimizi ve çevre illeri yakından ilgilendiren hususları size en kısa sürede yetiştirmenin derdini yaşıyoruz.

Dr. Şükrü Yenice ile Nazilli halkını sağlık sorunları ve günlük yaşantımızda nelere dikkat etmemiz hususunda bizi bilgilendiren sağlık programımızın yanı sıra Metin Özden ile harika bir radyo deneyimi yaşayacaksınız. Nazilli’nin sesi olan Radyo Özden’i 99.4 frekansı aracılığı ile dinleyebilirsiniz. 1992 yılından bu yana Nazilli halkının tercihlerini benimsemiş ve yayın akışını da bu doğrultuda düzenlemiş Radyo Özden’i çeşitli internet siteleri aracılığı ile de dinleme fırsatını yakalayabilirsiniz.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,23:35:32)