Language:
Listen radio onlineGong (Радио Гонг)


Gong (Радио Гонг)
Rating :10
 


Last updated:
0000-00-00 00:00:00
Country: BulgariaListen to radio stations broadcasting from Bulgaria
City: Sofia
Address: bul. Dondukov 82 BG-1504
FM (MHz): 96.3
Genre: Sports
Phone: +359 (0)2 984 987
Fax: +359 (0)2 984 9824
E-mail: info@radiogong.net
Website:  www.radiogong.net
Description: • Радио Гонг стартира на 28 юли 2003 г. Станцията е естествено продължение и приемник на най-слушаното спортно предаване в българския радио-ефир – Спортно шоу Гонг, което над десет години бе сред водещите в програмата на Дарик Радио. Появата на Радио Гонг бе подготвяна години наред, благодарение най-вече на идеята и усилията на топ-журналиста в тази област Томислав Русев. Неговия опит и популярност са сигурна гаранция за бързия успех на новата медия.

• Радио Гонг се отличава със своята уникалност – програмата предлага възможност за покриване на интереси от най-различен характер. Безспорно, водеща е спортната тематика, но 24-часовата програма дава нужното място за стойностна музика, много игри с обратна връзка със слушателите, качествени авторски предавания. Марката Гонг е всеизвестна в България и традициите ще продължат да бъдат следвани – присъствие на най-горещите спортни събития у нас и в чужбина, актуални новини, атрактивни гости.

• В своята над десетгодишна история Гонг се гордее с прякото предаване чрез свои репортери на двубои от Световни и Европейски футболни финали, на десетки мачове от Шампионската лига, на всички европейски клубни финали. И още – не е пропусната среща на български тим в евро-турнирите, ежегодно се покриват подготвителните лагери в чужбина на водещите ни отбори, а мачовете от вътрешния шампионат са естествено задължение. Освен това Гонг е предавал стотици спортни събития по света като световни и европейски първенства в редица спортове, мачове на баскетболните ни тимове в Европа, финали на Светолната лига по волейбол. Репортерите на Гонг са излъчвали на живо от 6 континента.

• Неизброими са световните спортни личности гостували в студиото на Гонг – тове е поредната гаранция за качеството на продукта, базиран на основните журналистически ценности – истина, акуратност, обективност.

• Гонг даде възможност за появата, израстването и налагането на популярни днес журналистически имена като Валентин Грънчаров, Ирина Цекова, Пламен Иванов, Николай Александров и др. Със забележителното си присъствие в ефир, те допринасят за още по-атрактивния облик на радиото – техните гласове и лица са ежедневна реклама за нашата продукция.

• Поради спецефичния си характер, Радио Гонг има много висока , несекваща аудитория, която разчита именно на него да се осведомява всеки ден за текущите спортни и обществени събития и е придобила навик точно на тази честота приоритетно да научава новините, които в чести случаи са собствен продукт.

• От началото на своето излъчване освен в София Радио Гонг звучи в още седем от големите български градове - Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново и Благоевград, като тенденцията е за постепенно разширяване на територията Гонг.

• Многократно в своята дълга история Гонг е бил медиен партньор на най-значимите спортни и културни събития в България.Related Stations:


Comment:


Listen online Gong (Радио Гонг)

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

open player in new window

Favorites