Language:
Listen radio onlineTop Gold


Top Gold
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:16:01
Country: AlbaniaListen to radio stations broadcasting from Albania
City: Tirana
Address: Boulevard Dëshmorët e Kombit International Center of Culture
FM (MHz): 100.8
Genre: Oldies
Phone: +355 (0)4 2247 49
Fax: +355 (0)4 2247 493
Language of broadcast: English
E-mail: info@topgold.al
Website:  www.topgold.al
Description: Top Gold Radio filloi transmetimin e saj on air me 01 Tetor 1999.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare.Kryesisht perdoret muzike para viteve 2000,ose ndryshe nje perzgjedhje e me te mires nder vite.Ne baze te kesaj eshte dhe transmetimi i emisioneve totalisht muzikore,per mbremjen – me muzike te specifikuar sipas rrymave – te papromovuara..Qellimi i kesaj radioje eshte te kenaqi gustot e degjuesve te saj duke i servirur nje muzike te selektuar deri ne detaj.Top
Gold Radio nuk futet ne kategorine e radiove komerciale qe ne momentin qe ajo nuk tranmeton te gjitha rrymat muzikore qe sot ekzistojne ne treg dhe nga fakti qe ajo si radio nuk ka nerprerje publicitare.Arkivi muzikor i kesaj radio eshte nje arkiv qe do ta kishin zili shume radio nderkombetare.Per mbledhjen dhe selektimin e muzikes qe sot transmeton Top Gold Radio jane dashur disa vite te mira dhe nje pune e palodhur e stafit te saj.Tingujt qe transmetohen ne kete radio plotesojne deshirat e shume brezave,ato te kaluara dhe brezave te sotem.Muzika e re ose prodhimtaria e diteve te sotme nuk mungon ne Gold Radio,por ajo perzgjidhet ne baze te nje politike qe ka ndjekur radio ne te gjithe keto vite qe transmeton.Ne kete radio do te gjeni shume rryma muzikore qe ju i keni per zemer si:Rock,Pop,Soul,Blues me te gjitha hitet e grupeve dhe kantautoreve me te medhej nder vite.


Related Stations:


Comment:


Listen online Top Gold

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites