Language:
Listen radio onlineClub FM


Club FM
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:50:12
Country: AlbaniaListen to radio stations broadcasting from Albania
City: Tirana
Address: Blv "Deshmoret e Kombit",Hotel Rogner Europapark.TiranaAlbania
FM (MHz): 100.4
Genre: Adult Contemporary
Phone: +35542235014
Language of broadcast: Albanian
E-mail: info@clubfm.net
Website:  www.clubfm.net
Description: RADIO CLUB FM 100.4 ËSHTË NJË RADIO ME NJË STIL KREJT TË VEÇANTE NË TIRANË.

RADIO CLUB FM filloi transmetimet e saj në shkurt të vitit 1998. Qe ne fillim RADIO CLUB FM ishte nga radiot më të dëgjuara në të gjithë Shqipërinë, duke fituar zemrat e shumë dëgjuesve, të ndryshëm në moshë. RADIO CLUB FM u krijua nga profesioniste qe kishin deshire per te krijuar nje radio te suksesshme per te plotesuar, ate boshllek qe ekzistonte ne radiofonine shqiptare.RADIO CLUB FM ka transmetuar dhe vazhdon të transmetojë 24 ore hite ose këngë që në të ardhmen do të bëhen hite. Tashmë e strukturuar, RADIO CLUB FM ka larmi emisionesh, lajme shkurt çdo orë, rubrika të ndryshme … etj. RADIO CLUB FM ka organizuar shume aktivitete kulturore, festa,por me te rendesishmet jane koncertet e organizuara. Kengetare dhe grupe te shquar si Bellini, Boney M, Antique, London Beat, Shaft,..etj kane qene te ftuar nga RADIO CLUB FM per degjuest e saj ne Shqiperi. Jo vetem kaq RADIO CLUB FM ka bere te mundur qe degjuesit e saj te marrin pjese ne koncerte gjigande ne Evrope, te kengetareve me emer si Sting apo Eros Ramazotit.


Related Stations:


Comment:


Listen online Club FM

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites