Language:
Listen radio onlineAlsion


Alsion
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:50:17
Country: AlbaniaListen to radio stations broadcasting from Albania
City: Elbasan
Address: ALSION - ElbasanAlsion Business CenterElbasan
FM (MHz): 106.3
Genre: Rock
Phone: +355 (0) 544 2467
Language of broadcast: Albanian
E-mail: info@alsionbusinesscenter.com
Website:  alsionbusinesscenter.com/radio/index.html
Description: Alsion Radio, Gold - Music mund ta degjoni ne valen 106,3 mz. DJ-t tane kane zgjedhur
musike rinore - qe ndryshon tonalitetet dhe ngjyrat ne cdo ore te programeve - ROCK, BLUES, POP, COUNTRY, - ne cdo ore te dites dhe te nates. Por muzika gershetohet kendshem edhe me programet e gazetareve tane qe prekin tema te ndryshme. Here te bejne te mendosh me thelle e here te bejne te qeshesh me gjithe zemer.
Alsion Radio DEFRIM NE DEGJIM.


Related Stations:


Comment:


Listen online Alsion

No broadcast online

Favorites