Language:
Listen radio onlineRTSH-Tirana1


RTSH-Tirana1
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:50:21
Country: AlbaniaListen to radio stations broadcasting from Albania
City: Tirana
Address: RADIOTELEVIZIONI SHQIPTARDrejtoria e MarketingutRr. "Ismail Qemali" No.11Tirane, ALBANIA
FM (MHz): 99.5
Genre: Ethnic
Phone: +355 42 22 47 05
Language of broadcast: Albanian
E-mail: radiotirana@rtsh.al
Website:  www.rtsh.al
Description: Radio Televizioni Shqiptar(RTSH) u krijua në vitin 1931 nën pushtetin e Italisë.

Nga RTSH me vonë inicialet e emrit u ndryshuan në TVSH, e cila sot nënkupton Televizionin Publik Shqiptar.

Prej vitit 1993 TVSH-ja transmeton programet e saj radiofonike dhe televizive edhe nëpërmjet satelitit.


Related Stations:


Comment:


Listen online RTSH-Tirana1

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites