Radio Katanga

[

Écouter en direct

]

Radio Katanga werd opgericht als reactie op de banaliteit van de muziek op de bestaande lokale zenders. Het eerste doel is dan ook nog steeds het verspreiden van de betere (hedendaagse) muziek. Daar die de grote massa minder aanspreekt, gaat het hem vaak over commercieel minder interessante genres. Ook het betere werk uit de "klassieke" genres komt aan bod : jazz, rock 'n' roll, blues, reggae... Elke binding met platenmaatschappijen wordt gemeden. Radio Katanga zendt geen reclame uit, aangezien dit storend is voor de luisteraar, en onvermijde... Voir plus

Aalst FM|105.1
0495246473
Nieuwbeekstraat 35 9300 Aalst
Radio Katanga werd opgericht als reactie op de banaliteit van de muziek op de bestaande lokale zenders. Het eerste doel is dan ook nog steeds het verspreiden van de betere (hedendaagse) muziek. Daar die de grote massa minder aanspreekt, gaat het hem vaak over commercieel minder interessante genres. Ook het betere werk uit de "klassieke" genres komt aan bod : jazz, rock 'n' roll, blues, reggae... Elke binding met platenmaatschappijen wordt gemeden.

Radio Katanga zendt geen reclame uit, aangezien dit storend is voor de luisteraar, en onvermijdelijk leidt tot aandacht voor de luistercijfers, wat dan weer de muziekkeuze kan beinvloeden. Ook financieel is Katanga volledig onafhankelijk, een noodzakelijke voorwaarde om muzikaal en informatief een ongebonden koers te kunnen varen.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-05-15,08:35:31)