Radio Paloma

[

Listen Live

]

Wij zijn het lokale radiostation van het dorp Poppel in België. Poppel is een grensdorpje dat valt onder de gemeente Ravels, en ligt als het ware op een rechte lijn tussen Turnhout en Tilburg, vlakbij de grensovergang bij Goirle (Nbr.) Door de gunstige ligging zijn wij in een groot deel van de Nederlandse provincie Noord-Brabant ook te ontvangen.Denk aan een denkbeeldige cirkel tussen 's Hertogenbosch, Eindhoven, Turnhout en Breda. Op gunstige tijden kun je Radio Paloma in Werkendam zelfs nog op de auto-radio krijgen. Door de juiste mix van hit... See more

Poppel FM|106.0
014-659192
Wij zijn het lokale radiostation van het dorp Poppel in België. Poppel is een grensdorpje dat valt onder de gemeente Ravels, en ligt als het ware op een rechte lijn tussen Turnhout en Tilburg, vlakbij de grensovergang bij Goirle (Nbr.)

Door de gunstige ligging zijn wij in een groot deel van de Nederlandse provincie Noord-Brabant ook te ontvangen.Denk aan een denkbeeldige cirkel tussen 's Hertogenbosch, Eindhoven, Turnhout en Breda. Op gunstige tijden kun je Radio Paloma in Werkendam zelfs nog op de auto-radio krijgen.

Door de juiste mix van hits van gisteren, vandaag en morgen, proberen wij een zo breed mogelijk publiek te bereiken. De ochtend is meer nieuwsgericht, van 6.00 tot 10.00 uur de Wake-upclub met nieuws uit de wereld en de streek, het regioweerbericht en de regio-agenda,daarna koffieklets een programma wat zowel het stofzuigen als de koffie veraangenaamd. De middag is wat meer op jeugd gericht, speciaal ook de woensdagmiddag dat is al sinds jaar en dag de optimale muziekmiddag met Studio 1 de Aanloopstrook (Tipparade) de Optimale Daverende Dertig en het Popfront kortom DE HITMIDDAG!!

De avondprogrammering brengt verzoekplatenprogramma's met muziek voor jong en oud, muziekplezier met Reinier, Paloma Classic rock, Rick FM en iedere avond slowmotion de perfecte slaapmuts op je radio.

Door een goede ontvangst en afwisselende muziek, bevelen we Radio Paloma ook aan in de auto, de frequentie is 106.0 FM, en,we dekken en een groot stuk van Brabant.

Kortom Grensradio Paloma, via 106 FM, 24 uur per dag Jouw Stem, Jouw Streek.

Bent U ondernemer, overweeg dan eens het medium radio of internet om te adverteren. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Gina voorziet u vrijblijvend van schriftelijke en/of mondelinge informatie over adverteren op ons radiostation, en helpt u bij de keuze voor een reklame-spotje.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:18:33)