Radio Vesta

[

Listen Live

]

Vesta radio je prva neprofitna ''community'' radio stanica u Bosni i Hercegovini koja je s emitiranjem programa počela 2001. godine kada je grupa mladih entuzijasta pokrenula emitiranje radijskog programa. Ubrzo Vesta Radio je postala omiljena radio stanica u Tuzli, što je održala i dan danas. Na valovima Vesta Radija možete slušati najbolju urbanu muziku, interesantne i aktuelne događaje, zanimljive goste. Uređivačka politika Vesta Radija zasnovana je na principima objektivnog i profesionalnog informisanja, a program je oslobođen političkih ut... See more

Sarajevo FM|91.2
035363691
Vesta radio je prva neprofitna ''community'' radio stanica u Bosni i Hercegovini koja je s emitiranjem programa počela 2001. godine kada je grupa mladih entuzijasta pokrenula emitiranje radijskog programa. Ubrzo Vesta Radio je postala omiljena radio stanica u Tuzli, što je održala i dan danas. Na valovima Vesta Radija možete slušati najbolju urbanu muziku, interesantne i aktuelne događaje, zanimljive goste.

Uređivačka politika Vesta Radija zasnovana je na principima objektivnog i profesionalnog informisanja, a program je oslobođen političkih uticaja. Profit nas ne zanima. Zanima nas samo zajednica kojoj služimo kako bi što bolje doprinjeli kulturnom pluralizmu i podsticali građanstvo na aktivno sudjelovanje u društvu. Vesta Radio emitira 24 sata informativnog, edukativnog i zabavno-muzičkog programa koji odašiljemo na frekvenciji 91,2 MHz. Našim signalom obuhvatamo područje Tuzlanskog kantona, s približno 350.000 slušatelja. Osnivač community radio stanice Vesta radio je Udruženje Vesta koja putem vlastitog i partnerskih medija, podstiče aktivno sudjelovanje građana u procesima donošenja odluka.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:19:44)