Radio Doboj

[

Listen Live

]

Radio Doboj je počeo emitovanje programa 17. aprila 1967. godine. Osnovan je Odlukom Skupštine opštine Doboj, kao preduzeće «od posebnog interesa za zadovoljavanje informativnih potreba građana». Danas je Radio Doboj javni servis građana, registrovan za obavljanje radio-difuzne i novinsko-izdavačke djelatnosti. Nosilac je dozvole za zemaljsko emitovanje programa od strane Regulatorne agencije za komunikacije u BiH. Emituje program na ultra kratkim talasima frekvencije 96,3 megaherca. Za više od četrdeset godina postojanja i ra... See more

Doboj FM|96.3
++38753242220
Kneza Lazara 874000 Doboj, Republika Srpska,Bosna i Hercegovina
Radio Doboj je počeo emitovanje programa 17. aprila 1967. godine. Osnovan je Odlukom Skupštine opštine Doboj, kao preduzeće «od posebnog interesa za zadovoljavanje informativnih potreba građana».

Danas je Radio Doboj javni servis građana, registrovan za obavljanje radio-difuzne i novinsko-izdavačke djelatnosti. Nosilac je dozvole za zemaljsko emitovanje programa od strane Regulatorne agencije za komunikacije u BiH. Emituje program na ultra kratkim talasima frekvencije 96,3 megaherca.



Za više od četrdeset godina postojanja i rada Radio Doboj je izrastao u najslušaniji i najuticajniji elektronski medij na prostoru regije Doboj. Svakodnevno emituje program od 7 do 22 časa.

Čujnost Radio Doboja prostire se na sjeverni i središnji dio Republike Srpske i Federacije BiH. Studio je smješten u Ulici Kneza Lazara broj 8 u Doboju, a predajnik na repetitoru «Becanj», 8 kilometara istočno od grada Doboja.

Zbog dobre čujnosti i velike slušanosti Radio Doboj može pružiti veoma kvalitetne informativne i marketinške usluge.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:46:52)