Radio Free

[

Listen Live

]

Free radio počeo je sa radom 11.februara 1997.god.kao prvi muzičko-komercijalni radio u Prijedoru i Regiji. Signalom pokriva područja Regije Prijedor i Banja Luka sa preko 500.000 potencijalnih slušalaca. Free radio je urbana radio stanica koja emituje zabavno-muzički i informativni prtogram posvećen ciljnoj grupi slušalaca starosti od 20 do 45 godina. Proizvodi i emituje cjelodnevni program. Posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor Od strane Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Free radio je dobio regionalnu do... See more

Prijedor FM|105.7
++38752233-303
Žarka Zgonjanina 1579 101 Prijedor
Free radio počeo je sa radom 11.februara

1997.god.kao prvi muzičko-komercijalni radio u Prijedoru i Regiji.

Signalom pokriva područja Regije Prijedor i Banja Luka sa preko 500.000 potencijalnih slušalaca.

Free radio je urbana radio stanica koja emituje zabavno-muzički i informativni prtogram posvećen ciljnoj grupi slušalaca starosti od 20 do 45 godina.

Proizvodi i emituje cjelodnevni program.

Posjeduje savremenu studijsku i emisionu opremu i vlastiti prostor

Od strane Regulatorne agencije za komunikacije (RAK) Free radio je dobio regionalnu dozvolu (regije Prijedor i Banja Luka).

Učestvovao je i učestvuje u mnogim medijskim projektima,između kojih ističemo projekat MOSTOVI, ZAJEDNO,RAZBIJMO ŠABLON U 2006,VEZZA,itd.

FREE RADIO sarađuje sa velikim brojem radio stanica u BIH.

Uspješnu saradnju ostvaruje sa marketinškim agencijama u BIH ( BORAM marketing Sarajevo,Colosseum Tuzla,Dotični Sarajevo,S.V.-RSA,Aquarius Sarajevo,Fabrika itd.)

"RADIO FREE" je član mreže radija Slobodna Evropa (radio 27) od samog početka,za što smo dobili priznanje-za posebno uspješno saradnju.

Učestvovao je n a7.festivalu Radja Repulike Srpske u kategoriji EPP programa i osvojili II mjesto.

Na II regionalnom radijskom festivalu u Neumu 2006.god.u kategoriji Komescijalni radio jingle,FREE RADIO PRIJEDOR osvojio je prvo mjesto.

Free radio,od 2001.godine,tradicionalno organizuje dječiji festival,Free karaoke-djeca pjevaju hitove,na kojem učestvuju djeca iz osnovnih škola iz prijedorske i sanske regije.

Pokrovitelj je mnogih sportskih,kulturnih ,humanitarnih i drugih manifestacija.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:20:25)