Radio FFM HighWay

[

Listen Live

]

Радио “FFM HighWay” е собственост на фирмата "Фешън ФМ България" ООД - 100% частно търговско дружество с предмет на дейност, изцяло ориентиран в сферата на електронните медии. Нашите представи за радио са свързани с активна и интензивна комуникация с аудиторията, не само чрез радио-ефира, а чрез цялостно присъствие на медиата в общественото пространство. Фирмата Фешън ФМ България притежава и управлява една от най-динамично развиващите се радиомрежи в България – Радио Хот ФМ, както и студио за производство на звуков имидж и консултинг в сфера... See more

Sofia FM|89.0
+35924027704
бул. Цариградско шосе, 7-ми километър АТМ Център, 4-ти етаж
Радио “FFM HighWay” е собственост на фирмата "Фешън ФМ България" ООД - 100% частно търговско дружество с предмет на дейност, изцяло ориентиран в сферата на електронните медии. Нашите представи за радио са свързани с активна и интензивна комуникация с аудиторията, не само чрез радио-ефира, а чрез цялостно присъствие на медиата в общественото пространство.



Фирмата Фешън ФМ България притежава и управлява една от най-динамично развиващите се радиомрежи в България – Радио Хот ФМ, както и студио за производство на звуков имидж и консултинг в сферата на радиото.

Форматът на Radio HighWay е kaufsradio радио и може да бъде определен в най-общ смисъл като потребителско радио. В музикално отношение, форматът включва музикалните жанрове – денс, поп, поп-рок, ар-енд-би, т.е. музиката, която се свързва с динамичния начин на живот.

© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:20:31)