Language:
Listen radio onlineDezh FM (РАДИО ДЕЖ)


Dezh FM (РАДИО ДЕЖ)
Rating :10
 


Last updated:
2012-06-16 20:55:10
Country: BulgariaListen to radio stations broadcasting from Bulgaria
City: Pazardzhik
Address: 12, Konstantin Velichkov-streetTrade center “Megahim”,floor 2, office 34400 Pazhardjik, Bulgaria
FM (MHz): 89.5
Genre: Euro Hits
Phone: ++359 / 34 / 445023
Fax: ++359 / 34 / 445023
Language of broadcast: Bulgarian
Website:  www.dezhfm.com
Description: "Деж" е радиостанция, с фолк формат, залагаща на балканската модерна музика.

РАДИО ДЕЖ е първото частно радио в Пазарджик. Медията стартира като кабелно радио на 7 март 1994 година. През март 1997 получи и официално разрешение, за излъчване и на ултра къси вълни 91,6. Днес честотата на радиото е 89,5 MHz.

РАДИО ДЕЖ заложи на професионализма. Първите водещи бяха актьорът Иво Русев и журналистката Димитрия Бойчева. Длъжността отговорен редактор, по това време, се изпълняваше от журналиста и поет Иван Енев.

РАДИО ДЕЖ държи около 48% от рекламния пазар в област Пазарджик. Имайки предвид територията и местоположението на медията, нашите рекламни директори, помогнаха в определянето на формата и звучността на радиото. Мениджър на PR-отдела е Иван Тодоров.

РАДИО ДЕЖ е единственото радио в региона с формат насочен към българската и балканска поп, фолк, модерен фолк и рок музика. За програмата в радиото се грижи Програмният директор Емилия Луканова.

РАДИО ДЕЖ акцентира предимно върху събитийния поток от града и региона. Новинарките на радиото Теодора Димитрова и Ралица Гогова запазват независимата гледна точка и не ограничават правото на изразяване на мнение и отговор. Слушателите на радио "ДЕЖ" получават достоверна и обективна информация за случващото се в района.

Спортните новини подготвя Димитър Комсийски , който е водещ на предаването “Спортен калейдоскоп” всеки понеделник от 17 до 18 часа.РАДИО ДЕЖ залага на формулата "Добри водещи - качествена програма".

Принципът "One man show" чудесно съчетават Даниела Капинчева, Радослава Мурджева, Ани Добрева, Ади Камберова и Иглика Ботева. Всички тях, звездите на радио "Деж", може да откриете на студийните телефони: 088/1028 и 089 10300.


Related Stations:


Comment:Favorites