Language:
Listen radio online



Focus (Радио Фокус Пазарджик)


Focus (Радио Фокус Пазарджик)
Rating :5.00
 


Last updated:
2012-06-16 20:55:17
Country: BulgariaListen to radio stations broadcasting from Bulgaria
City: Pazardzhik
Address: Sofia 1505, ul "Sultan Tepe" 8
FM (MHz): 95.9
Genre: News
Phone: (359 2) 9607015
Fax: (359 2) 9607013
Language of broadcast: Bulgarian
E-mail: focus@focus-news.net
Website:  www.focus-radio.net
Description: Радио "Фокус" Пазарджик е седмото по ред радио от веригата радиостанции "Фокус" след Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Сливен и Смолян, което излъчва от 3 март 2007 г. на честота 95.9 MHz. Със старта на Радио “Фокус” в Пазарджик, Агенция “Фокус” продължава амбициозната си задача за реализацията на своята програма за създаване на собствена верига от новинарски радиостанции. В Пазарджик "Фокус" закупи едно от известните местни радиа - радио “Хот ФМ” /преди това “Оберон”/, съществували съответно от 2003 до 2007 г. и 1995 – 2003 г. На 22 май 2007 г. Бе открит новия офис на Радио "Фокус" Пазарджик , в който бяха разкрити 12 работни места. По този начин Радио "Фокус" Пазарджик се превърна в най-модерната и бързо развиваща се медия в Пазарджишкия регион.
Радиото работи със свои кореспонденти в общинските центрове Пещера, Велинград и Панагюрище. Студиото на Радио "Фокус" Пазарджик е обзаведено с най-новата и качествена техника, което е гаранция за перфектното звучене на програмата. Радио “Фокус”- Пазарджик разполага със собствен репортерски автомобил “Пежо 206”, който позволява бързо отразяване на събитията.
Предавателят на Радио "Фокус" Пазарджик се намира в близост до ВЕЦ „Алеко” и покрива с отличен сигнал територията на Пазарджишка област. За своето кратко съществуване Радио "Фокус" Пазарджик се наложи като информационен лидер в региона, който определя и отразява дневния ред на новините, такива каквито се случват. Заедно с това Радио "Фокус" Пазарджик , въпреки съвсм краткото си засега съществуване, непрестанно усъвършенства и разширява своята програмна схема, запазвайки изцяло регионалния характер на новинарските емисии и собствените си предавания. Програмата на Радио "Фокус" Пазарджик покрива изцяло всички населени места в районите на общините Пазарджик, Белово, Брацигово, Батак, Велинград, Лесичово, Пещера, Панагюрище, Ракитово, Стрелча и Септември, както и по-голямата часто от територията на Пловдивския и Старозагорския регион.

Foto:



Related Stations:


Comment:


Listen online Focus (Радио Фокус Пазарджик)

Windows Media Player

Install WMP


Station not playing? Try to open ASX file on your computer - listen.asx

Winamp Media Player

Install Winamp


Station not playing? Try to open M3U file on your computer - listen.m3u

open player in new window

Favorites