Radio Giardini

[

Listen Live

]

Vodeći se idejom da se uvijek može bolje i da "status-quo" situacija u konačnici vodi u propast nastao je Radio Giardini – valovi pozitivne energije. Višegodišnje iskustvo na poslovima koji su vezani uz medije, a pogotovu radio te silna želja i trud omogućili su da se ostvari vizija novog radia s gradskom koncesijom u gradu Puli. Eliminirajući u startu sve ono što bi moglo kočiti razvoj Radia Giardini, stvorena je ekipa vrlo sposobnih djelatnika koji su spremni odgovoriti svim zahtjevima medija kao što je radio. Da je Radio Giardini, ozbiljan p... See more

Pula FM|87.7
38552522777
VANGA d.o.o.Dobricheva 12 / 152100, Pula
Vodeći se idejom da se uvijek može bolje i da "status-quo" situacija u konačnici vodi u propast nastao je Radio Giardini – valovi pozitivne energije.

Višegodišnje iskustvo na poslovima koji su vezani uz medije, a pogotovu radio te silna želja i trud omogućili su da se ostvari vizija novog radia s gradskom koncesijom u gradu Puli.

Eliminirajući u startu sve ono što bi moglo kočiti razvoj Radia Giardini, stvorena je ekipa vrlo sposobnih djelatnika koji su spremni odgovoriti svim zahtjevima medija kao što je radio.

Da je Radio Giardini, ozbiljan projekat i poslovni partner kojem je u interesu dugoročna uspješnost potvrđuje i raduje činjenica velikog broja slušatelja za postaju koja postoji samo dvije godine.

Kombinacija programa kojeg sami proizvodimo, vijesti i emisije MEDIASERVISA te program TOTALNOG RADIJA kojeg prenosimo te često u njemu sudjelujemo prenoseći vijesti s područja grada Pule dobitna je kombinacija što nam svakodnevno potvrđuju medijska istraživanja ali i interes oglašivača.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:21:03)