Radio Primorski

[

Listen Live

]

Kako zvuči radio koji vas svakom sekundom svojeg programa drži prikovane uz zvučnike? Kako zvuči radio na kojem prepoznajete pjesmu za pjesmom i jednostavno uživate u glazbi, bez da vas neki slobodoumni DJ "udavi" svojom privatnom kolekcijom? Kako zvuči radio na kojem ćete svakih pola sata čuti kratke i brze vijesti, radio koji će vas u svega nekoliko sekundi u potpunosti informirati o vremenu ili vas savjetovati ako zapnete u prometnoj gužvi? Kako zvuči radio u kojem svaka govorancija traje najviše dvije minute? Kako zvuči radio koji možete sl... See more

Rijeka FM|96.5
051/325-506
Primorski Radio, 96.5 i 104.2 MHz, Erazma Barcica 4a, HR-51000 Rijeka
Kako zvuči radio koji vas svakom sekundom svojeg programa drži prikovane uz zvučnike? Kako zvuči radio na kojem prepoznajete pjesmu za pjesmom i jednostavno uživate u glazbi, bez da vas neki slobodoumni DJ "udavi" svojom privatnom kolekcijom? Kako zvuči radio na kojem ćete svakih pola sata čuti kratke i brze vijesti, radio koji će vas u svega nekoliko sekundi u potpunosti informirati o vremenu ili vas savjetovati ako zapnete u prometnoj gužvi? Kako zvuči radio u kojem svaka govorancija traje najviše dvije minute? Kako zvuči radio koji možete slušati na internetu - i to na čak četiri različita playera?

Pa dobro, kako zvuči taj radio?

Upravo ovako - kao Primorski!

Primorski radio prvi je potpuno formatirani radio u ovom dijelu Hrvatske. Produkcijski, programski i glazbeno je koncipiran prema najvišim svjetskim standardima, te je u potpunosti u skladu s koncepcijom moderne svjetske radio postaje 21. stoljeća. Hitovi, hitovi i samo hitovi - glazbena je orijentacija radija koji je svoju probranu glazbenu bazu usmjerio slušateljima željnima kvalitetne, poznate i uvijek aktualne glazbe. Upravo zato je pop-rock 80-ih i 90-ih, te najnovija glazba našeg vremena jedino što ćete na Primorskom i slušati - glazbeni izleti u mekani šund, tešku alternativu ili duboku povijest (p)ostali su stvar prošlosti. Vijesti su kratke i jezgrovite, u njima se ističe bitno a preskače nebitno, prometni servis vas ekspresno informira o bilo kakvom problemu na cestama, prognoza vremena vam daje jasnu informaciju bez nabrajanja nerazumljivih brojki i podataka, a dugih polemika i dosadnih monologa - nema! Komercijalni dio je produciran s iznimnom pažnjom, te je uklopljen u program na način da gotovo ne utječe na zanimljivost i dinamiku, pružajući tako našim klijentima zadovoljstvo uslugom, dok s druge strane slušatelja zadržava na frekvenciji, ne tjerajući ga da zbog reklama mijenja postaju ili gasi radio.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:47:50)