Radio KL eurodom

[

Listen Live

]

KL Eurodom je 'dite' nekolicine zaljubljenika u Radio koji su nakon velikih porođajnih muka krenuli s emitiranjem 12.01. 1996 godine .Osnivači i Vlasnici Marin Mišo Limić, Vedran Limić, Ante Perković i Vlatko Perković su u novinarsko, tehničkoj i glazbenoj ekipi ponikloj ponajviše iz Radio Splita pronašli suradnike koji će ponajbolje realizirati program po njihovom viđenju urbanoga radija. Od početka svoga djelovanja odašiljanje dobrih vibracija ,otklon od sve prisutnijeg defetizma, obilje humora , sarkazma na tuđi a posebno na svoj račun , nep... See more

Split FM|104.1
+38521380815
KL Eurodom je 'dite' nekolicine zaljubljenika u Radio koji su nakon velikih porođajnih muka krenuli s emitiranjem 12.01. 1996 godine .Osnivači i Vlasnici Marin Mišo Limić, Vedran Limić, Ante Perković i Vlatko Perković su u novinarsko, tehničkoj i glazbenoj ekipi ponikloj ponajviše iz Radio Splita pronašli suradnike koji će ponajbolje realizirati program po njihovom viđenju urbanoga radija.

Od početka svoga djelovanja odašiljanje dobrih vibracija ,otklon od sve prisutnijeg defetizma, obilje humora , sarkazma na tuđi a posebno na svoj račun , neposrednost, otvorenost, pila naopako, čuvanje tradicije, i obilje kontakt programa dio su odlika koje rese ovaj tipično Splitski radio.

Budući se glazbeno vrlo razlikovao ,od tada isključivo domaćim lako glazbenim notama ,profiliranih radija KL Eurodom ubrzo dobiva jednu pravu armiju slušatelja željnih otklona od domaće kuruze i bezlične komercijale. Lima,Rade, Arsen, Blaž, Zoka, Žuti, Pajo, Čarli, Aida, Nevija, Goran, Čula, Marina, Selma, Tonćić, Krna , Pelaja, samo su neka od imena prve postave radija kojoj su se nekoliko godina kasnije pridružili : Cunko, Marko, Ines, Paola, Konjanik, Kevin, Ankica, Ana, Frankić, Ante, Frane, Alfa, Skela , Amulić itd.

Iako se program iz godine u godinu s novim ljudima mijenja on i dalje ostaje na svojim početnim programskim odrednicama.

Mijenja se vlasnička i rukovodeća struktura tako da vlasnici Ivica Kurtović i Mišo Limić radio KL Eurodom na upravljanje daju Damiru Vidoševiću. Nova direktorska palica prvenstveno se okreće razvoju tako da davno željeni san o velikom odašiljaču i većoj pokrivenosti našeg signala pomalo ali zato sigurno je sve bliži svome ostvarenju.

Radio KL Eurodom slušaju svi oni skloni čuvanju svoje povijesti, željni mijenjanja nabolje stvarnosti i vedrijom vizijom budućnosti .
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:21:20)