Radio Zenith 96.4 FM

[

Listen Live

]

Αγαπητοί Φίλοι, Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του "ΖΕΝΙΤΗ" που εκπέμπει στους 96.4 FM STEREO. Ο ραδιοσταθμός ΖΕΝΙΘ είναι ένας από τους πιο δημοφιλής τοπικούς σταθμούς στην Κύπρο με έδρα την πόλη και επαρχία Λευκωσίας. Τα στούντιο του Ραδιοσταθμού βρίσκονται στην Κωμόπολη του Δαλιού. Ο ραδιοσταθμός άρχισε να εκπέμπει επίσημα σαν αδειούχος σταθμός το 1991 και θεωρείται ανάμεσα στους πρωτοπόρους στο τομέα της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Κύπρο. Σταθερά με συνεχείς επενδύσεις, εισαγωγή νέας τεχνολογίας και σταθερό το ενδιαφέρον για πρόοδο, τόσο από τη... See more

Nicosia FM|96.4
+35722525263
Zenith Radio 96.4 FM56 Halkanoros Str. Flat 102P.O. Box 11064CY-2550 DaliNicosia, Cyprus
Αγαπητοί Φίλοι,

Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο του "ΖΕΝΙΤΗ" που εκπέμπει στους 96.4 FM STEREO.

Ο ραδιοσταθμός ΖΕΝΙΘ είναι ένας από τους πιο δημοφιλής τοπικούς σταθμούς στην Κύπρο με έδρα την πόλη και επαρχία Λευκωσίας. Τα στούντιο του Ραδιοσταθμού βρίσκονται στην Κωμόπολη του Δαλιού.

Ο ραδιοσταθμός άρχισε να εκπέμπει επίσημα σαν αδειούχος σταθμός το 1991 και θεωρείται ανάμεσα στους πρωτοπόρους στο τομέα της ιδιωτικής ραδιοφωνίας στην Κύπρο.

Σταθερά με συνεχείς επενδύσεις, εισαγωγή νέας τεχνολογίας και σταθερό το ενδιαφέρον για πρόοδο, τόσο από την διεύθυνση, όσο και από το προσωπικό, ο ραδιοσταθμός ΖΕΝΙΘ κατάφερε να βρίσκεται σήμερα σε ένα αρκετά ζηλευτό επίπεδο προσφέροντας μοναδική ποιότητα στα προγράμματα και στον ήχο που λαμβάνεται από τους ακροατές.

Με προγράμματα που καλύπτουν όλους τους τομείς πληροφόρησης επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας με ένα αρκετά υψηλό ποσοστό ακροαματικότητας ο ραδιοσταθμός συντηρεί ένα ακροατήριο αρκετά μεγάλης έκτασης από την πιο μικρή ηλικία, μέχρι και πενήντα πέντε χρονών με κύριο πυρήνα τις ηλικίες εικοσιδύο με τριάντα πέντε χρονών.

Ελπίζουμε ότι με την προσθήκη και της δικής του ιστοσελίδας ο ραδιοσταθμός θα δώσει το δικό του στίγμα μέσα στην απεραντοσύνη που προσφέρει το διαδύκτιο.

© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:48:16)