Radio Zlin

[

Listen Live

]

Radio Zlín je nejposlouchanější regionální rozhlasovou soukromou stanicí ve Zlínském kraji a současně nejposlouchanějším rádiem v okrese Zlín. Naší prioritou je kvalitní hitová muzika, nejrychlejší zpravodajský servis v regionu a profesionální tým moderátorů a redaktorů. Více než 15 let jsme nejoblíbenějším rozhlasovým médiem na Zlínsku! Věříme, že se nám i nadále podaří naplňovat náš slogan: "Radio Zlín, ještě lepší rádio..." Cesta k nám: MHD - autobus č. 32 směr Mladcová, zastávka Mladcová - hřiště. Ze zastávky do kopce k fotbal.hřišti, Radio... See more

Prague FM|96.2
577007007
Radio Zlín je nejposlouchanější regionální rozhlasovou soukromou stanicí ve Zlínském kraji a současně nejposlouchanějším rádiem v okrese Zlín. Naší prioritou je kvalitní hitová muzika, nejrychlejší zpravodajský servis v regionu a profesionální tým moderátorů a redaktorů. Více než 15 let jsme nejoblíbenějším rozhlasovým médiem na Zlínsku!

Věříme, že se nám i nadále podaří naplňovat náš slogan: "Radio Zlín, ještě lepší rádio..."

Cesta k nám:

MHD - autobus č. 32 směr Mladcová, zastávka Mladcová - hřiště. Ze zastávky do kopce k fotbal.hřišti, Radio Zlín sídlí přímo za hřištěm (poznávcí znamení - vysílač).

Ze Zlína na Mladcovou - přejedete nadjezd nad autobus.nádražím, minete odbočku vlevo a zařadíte se do levého odbočovacího pruhu. Na křižovatce vlevo, vpravo a vlevo. Na kopci za cedulí "Mladcová" druhou, ostrou odbočkou vpravo a stále rovně k Radiu Zlín.

Od Rackové - na točně autobusu MHD u Bartošova domu doleva, kolem fotbal. hřiště. Na křižovatce u hřiště rovně a následně doleva k Radiu Zlín.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:21:59)