Radio 1

[

Listen Live

]

Formål Målet er at være en selvstændig og seriøs medie-virksomhed, som underholder, informerer og skaber debat i hele sendeområdet - det Midt- Østjyske. Alle udsendelser er politisk uafhængige og ligeledes også i forhold til fagpolitik, religion og økonomiske særinteresser. Radioens eksistens beror udelukkende på reklameindtægter. RADIO 1 ligger i smørhullet af det midtjyske søhøjland, der er berømt for sine mange skove, bakker, smukke søer og ikke mindst verdens ældste hjuldamper. Ejerforhold RADIO 1, herunder Radio Silkeborg af 1997 A/S ejes ... See more

Silkeborg FM|94.5
86816566
Fredensgade 1 8600 Silkeborg
Formål

Målet er at være en selvstændig og seriøs medie-virksomhed, som underholder, informerer og skaber debat i hele sendeområdet - det Midt- Østjyske.

Alle udsendelser er politisk uafhængige og ligeledes også i forhold til fagpolitik, religion og økonomiske særinteresser.

Radioens eksistens beror udelukkende på reklameindtægter.

RADIO 1 ligger i smørhullet af det midtjyske søhøjland, der er berømt for sine mange skove, bakker, smukke søer og ikke mindst verdens ældste hjuldamper.

Ejerforhold

RADIO 1, herunder Radio Silkeborg af 1997 A/S ejes af Radioreklame A/S, Radio Viborg, Midtjyllands Avis, LO/AOF, OM Consultancy Aps, John Peter Jensen Holding A/S og Otto Larsen Holding A/S.

Funktioner

Radioens forskellige funktioner er opdelt i:

Administration, programafdeling, nyhedsafdeling samt salg og produktion.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:49:22)