Radio XFM

[

De Ingeniørstuderendes Lokalradio

]

XFM er studenterradio lavet af studerende for studerende. Vi sender alle hverdage en frisk blanding af ny musik og nyheder med fokus på DTU og naturvidenskaben. XFM Består af to radiostationer, der sender fra hhv. Lyngby og København. Hvordan modtager jeg XFM? XFM Lyngby kan modtages på 107,4MHz og XFM København på 95,5MHz. Se på kortet hvilken station du kan modtage (du kan dog være heldig at kunne modtage signalet længere væk end angivet) Musikprofil XFM spiller hovedsageligt rock, alternativ rock og indierock. Rotationerne bliver tilrettela... See more

Copenhagen FM|95.5
Lyngby FM|107.4
Norre Lyngby FM|107.4
Bygning 101E Anker Engelundsvej 1 2800 Lyngby
last update
[2023-11-11 07:41:36]
XFM er studenterradio lavet af studerende for studerende. Vi sender alle hverdage en frisk blanding af ny musik og nyheder med fokus på DTU og naturvidenskaben. XFM Består af to radiostationer, der sender fra hhv. Lyngby og København.

Hvordan modtager jeg XFM? XFM Lyngby kan modtages på 107,4MHz og XFM København på 95,5MHz. Se på kortet hvilken station du kan modtage

(du kan dog være heldig at kunne modtage signalet længere væk end angivet)

Musikprofil XFM spiller hovedsageligt rock, alternativ rock og indierock. Rotationerne bliver tilrettelagt efter hvad der rører sig i 'college rock' miljøet i USA samt efter hvilke mindre bands der gør sig bemærkede. Om aftenen plejer værterne at fokusere på bestemte genrer. Historisk har det været alt fra heavy metal over industrial til reggae og drum'n'bass.

Aktiviteter Vi er naturligvis interesserede i at nå ud til flest mulige mennesker og udbrede det glade budskab om, hvor fedt det er at lave radio. XFM deltager løbende i de forskellige arrangementer som bliver afholdt på DTU og har i årevis haft en tilstedeværelse på festivalradioen på Roskilde Festival.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,06:49:24)