Radio Kadi

[

Listen Live

]

Tere Tulemast Raadio Kadi koduleheküljele! Alates 1992. aasta 26. oktoobrist on Raadio Kadi soovinud olla heaks sõbraks Sinu kõrvale. See on meil ka õnnestunud: paremail päevil edukamalt ja kehvematel aegadel veidi kesisemalt. Kuressaare linnakesksest raadiojaamast oleme muutunud regionaalseks kanaliks ja pakume seltsi kolmel sagedusel - 90,5 ja 98,6 MHz - Saare- ja Muhumaal, Hiiumaa lõunarannikul ja osaliselt Läänemaal; 90, 1 MHz – Hiiumaal ja osaliselt Läänemaal. Kadi on taasiseseisvunud Eestis esimene erakapitalil loodud sõltumatu kommerts... See more

Kuressaare FM|90.5
4524440,
Kohtu 1, 93819 Kuressaare, Estonia
Tere Tulemast Raadio Kadi koduleheküljele!

Alates 1992. aasta 26. oktoobrist on Raadio Kadi soovinud olla heaks sõbraks Sinu kõrvale. See on meil ka õnnestunud: paremail päevil edukamalt ja kehvematel aegadel veidi kesisemalt. Kuressaare linnakesksest raadiojaamast oleme muutunud regionaalseks kanaliks ja pakume seltsi kolmel sagedusel - 90,5 ja 98,6 MHz - Saare- ja Muhumaal, Hiiumaa lõunarannikul ja osaliselt Läänemaal; 90, 1 MHz – Hiiumaal ja osaliselt Läänemaal.

Kadi on taasiseseisvunud Eestis esimene erakapitalil loodud sõltumatu kommertsraadiojaam väljaspool Tallinna.

Koos ajaga muutub ja areneb ka meie raadio. Loodetavalt paremuse suunas, loodetavalt teie abiga.

Raadio Kadi programmis on oluline osa sõnalistel saadetel, milles käsitletakse erinevaid eluvaldkondi, nii päevakajalisi kui ka püsiteemasid; eelkõige seda, mis on vahetult seotud saarte ja saarlastega. Argipäevi alustame raadio hommikuprogrammiga Ärkamisaeg. Erinevad autorid annavad saatele erineva sisu ja näo. Hoiame kuulajaid kursis värskete uudistega saartelt, mandrilt ja laiast maailmast. Raadiojaama tegevuse algusest peale on suure populaarsuse võitnud soovisaade. Muusika valikus soovime rahuldada kõige erinevamaid maitseid.

Lisaks ringhäälingu edastamisele, tegeleb OÜ Raadio Kadi reklaampindade välja üürimisega Kuressaares, Kuivastu-Virtsu sadamates ja Saaremaale ning Hiiumaale sõitvatel parvlaevadel.

Raadio toimetus lööb kaasa saarlaste päevalehe Oma Saar toimetamisele.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-03,20:05:40)