Radio Hifk

[

Listen Live

]

HIFK-radio jatkaa porskuttamistaan myös alkavalla lätkäkaudella 2009-2010, eli Harri “Kettu” Hinkkanen on tuttuun tyyliin jälleen kehissä. Kattavaa HIFK-aiheista asiaa on siis tarjolla jokaisena Punanuttujen pelipäivänä aamuradion, Pre-game show’n ja otteluselostusten muodossa. Ja eihän uusi kausi olisi mitään ilman pieniä uudistuksia. Selostamme tälläkin kaudella jokaisen HIFK-matsin, pelataan sitten kotona tai vieraissa, runkosarjaa tai mahdollisia kevään play-offeja. Jos et sattumalta pääse paikan päälle kotimatsiin tai et jaksa matkustaa vi... See more

Helsinki FM|93.6
last update
[2023-02-24 07:22:06]
HIFK-radio jatkaa porskuttamistaan myös alkavalla lätkäkaudella 2009-2010, eli Harri “Kettu” Hinkkanen on tuttuun tyyliin jälleen kehissä. Kattavaa HIFK-aiheista asiaa on siis tarjolla jokaisena Punanuttujen pelipäivänä aamuradion, Pre-game show’n ja otteluselostusten muodossa. Ja eihän uusi kausi olisi mitään ilman pieniä uudistuksia.

Selostamme tälläkin kaudella jokaisen HIFK-matsin, pelataan sitten kotona tai vieraissa, runkosarjaa tai mahdollisia kevään play-offeja. Jos et sattumalta pääse paikan päälle kotimatsiin tai et jaksa matkustaa vieraspaikkakunnalle, niin ei hätää. Radio tai nettistreami auki ja näin pysyt matsien tasalla kauden avauksesta (torstai 10.9.) eteenpäin, niin kauan kuin HIFK on peleissä mukana.

Aamuradio tulee jokaisena HIFK:n pelipäivänä arkisin klo 07.00 ja se uusitaan iltapäivällä klo 13.00. Viikonloppuisin ja pyhäpäivinä emme piinaa teitä liian aikaisin, vaan silloin aamuohjelma alkaa klo 10.00 ja uusinta klo 13.00. Jokaisessa aamuohjelmassa kattava määrä pelaaja- ja valmentajahaastatteluja, tilastoja ja lätkäuutisia niin kotimaasta kuin muualtakin.

Viime kaudella ohjelmistoon mukaan otettu Pre-game Show starttaa 45 minuuttia ennen peliä, jolloin ruodimme enemmän alkavaa ottelua. Tällöin kerrotaan mm. joukkueiden kokoonpanot ja kuullaan pelaajien viimeiset mietteet ennen matsia. Pre-game Show arkisin klo 17.45 ja lauantaisin klo 16.15

Tämän kauden uutuus on torstaisin klo 10.00-12.00 kuultava “Pulkannarut”, jossa Kettu, MoonTv-kollegansa Sacha Remlingin kanssa hauskuuttaa kansaa aamupäivän ratoksi. “Pulkannarut” on show, jossa tutkaillaan maailmanmenoa stadilaisesta näkövinkkelistä perirehellisellä asenteella, ilman nöyristelyjä. Tämä ohjelma sopii ehdottomasti myös niille, jotka eivät piittaa jääkiekosta alkuunkaan.

Paikallisradiotaajuutemme on edelleen 93,6 MHz ja netissä meitä voi kuunnella osoitteessa www.hifkradio.fi
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:23:41)