Radio Suton

[

Listen Live

]

Suton radio krenuo je sa eksperimentalnim programom u novembru 2001 godine. Medijski centar koji se prosiruje svake godine, u prvom redu na talasima se moze cuti narodna muzika. Zabavna muzika je drugi dio programa koji se pusta u glavnom po zelji slusaoca. Makedonska muzika je u sastavnom dijelu programa kao i Vlaska muzika koju slusate skoro svakodnevno. Hrvacka muzika podrzumijeva se u programu je kao i Bosanska muzika svakog dana na talasima Suton radia. Suton radio je program koji vas zabavlja muzikom i razlicitim temama kad je u pitanju E... See more

+38121720480
Address: M. Tito. 54 21,467 Savino Selo
Suton radio krenuo je sa eksperimentalnim programom u novembru 2001 godine. Medijski centar koji se prosiruje svake godine, u prvom redu na talasima se moze cuti narodna muzika. Zabavna muzika je drugi dio programa koji se pusta u glavnom po zelji slusaoca. Makedonska muzika je u sastavnom dijelu programa kao i Vlaska muzika koju slusate skoro svakodnevno. Hrvacka muzika podrzumijeva se u programu je kao i Bosanska muzika svakog dana na talasima Suton radia. Suton radio je program koji vas zabavlja muzikom i razlicitim temama kad je u pitanju EX Jugoslavija. Strucan kreativan i iskusan tim ljudi svakodnevno ulazu dio sebe, da bi suton radio bio to sto vi zelite. Svoje muzicko opredeljenje smo nasli u onome sto je zanimljivo za slusaoce, bez obzira na vrstu muzike i prostore sa kojih se slusaoci javljaju.

Suton tv je sledeca zanimljiva tacka u nasem konceptu, televizijski program koji je baziran na film muziku i ostale vrste zabave.

Domaci filmovi kao i spotovi muzike sa balkana, 24 sata na dan i 365 dana u godini. Lijecenje nostalgije : uz domaci film, domacu muziku i program na maternjem jeziku. Muzika iz pedesetih, sezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina kod nas nije predana zaboravu.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:35:08)