Radio Dm Bijeljina

[

Listen Live

]

Prvo malo istorije! DM radio postoji jos od daleke 1985. godine. Od tada je bilo nekoliko prekida u emitovanju. Prvo smo radili kao mali "ilegalni" radio u Popovima kod Bijeljine sa snagom od samo 2 wata. Podrucje pokrivanja bilo je MZ Popovi, Amajlije, Dvorovi i jedan dio Bijeljine. Sav tehnicki dio posla (pravljenje predajnika, antene, miksete...) uradila je ekipa u sastavu: Dragisa Markovic :) Cijela ekipa jedan covjek :) Novo vrijeme novi radio! I naravno razvojem tehnologije i dolaskom Interneta i u nase domove sada smo u mogucnosti da Va... See more

069912010335
Prvo malo istorije!

DM radio postoji jos od daleke 1985. godine. Od tada je bilo nekoliko prekida u emitovanju. Prvo smo radili kao mali "ilegalni" radio u Popovima kod Bijeljine sa snagom od samo 2 wata. Podrucje pokrivanja bilo je MZ Popovi, Amajlije, Dvorovi i jedan dio Bijeljine. Sav tehnicki dio posla (pravljenje predajnika, antene, miksete...) uradila je ekipa u sastavu: Dragisa Markovic :) Cijela ekipa jedan covjek :)

Novo vrijeme novi radio!

I naravno razvojem tehnologije i dolaskom Interneta i u nase domove sada smo u mogucnosti da Vam emitujemo DM radio mnogo kvalitetnije i dostupnije. Na brzom linku i dobrog kvaliteta zvuka DM radio sada mogu slusati svi, sirom svijeta. Ekipa se prosirila tako da smo dobili jos jednog stalnog clana Velimira Zekica - Velju, kao i nekoliko saradnika. Oprema koju koristimo sada je napredovala (mozete vidjeti na slikama). I naravno posto smo otvoren radio za nase vjerne slusaoce, mozete nam se javljati i ucestvovati u kreiranju programa davanjem novih predloga i sugestija.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,17:54:36)