Radio Stoxos FM (Στόχος)

[

Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή

]

Ο Στόχος FM ιδρύθηκε το 1990 και έχει διαγράψει μια δυναμική και άκρως επιτυχημένη πορεία, κατακτώντας την προτίμηση ενός σταθερού και ολοένα αυξανόμενου ακροατηρίου. Πρόκειται για τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θάσου, που λόγο της ιδιαιτερότητας της θέσης του καλύπτει τις ευρύτερες περιοχές από Ελευθερές, Πέραμο, Καβάλα, δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, έως την Αλεξανδρούπολη. Ραδιοφωνικός σταθμός της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ,αλλά και στο internet στο www.stoxosfm.gr Ο Στόχος FM αποτελεί μια δυναμική, «ζωντανή» ραδιοφωνική συχνότητα, η οποία... See more

Kavala FM|98.9
Thasos FM|98.9
+2593022310
ΘΑΣΟΣ
last update
[2023-10-07 15:27:40]
Ο Στόχος FM ιδρύθηκε το 1990 και έχει διαγράψει μια δυναμική και άκρως επιτυχημένη πορεία, κατακτώντας την προτίμηση ενός σταθερού και ολοένα αυξανόμενου ακροατηρίου.

Πρόκειται για τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θάσου, που λόγο της ιδιαιτερότητας της θέσης του καλύπτει τις ευρύτερες περιοχές από Ελευθερές, Πέραμο, Καβάλα, δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, έως την Αλεξανδρούπολη. Ραδιοφωνικός σταθμός της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ,αλλά και στο internet στο www.stoxosfm.gr

Ο Στόχος FM αποτελεί μια δυναμική, «ζωντανή» ραδιοφωνική συχνότητα, η οποία εστιάζει περισσότερο στην ψυχαγωγία, αλλά και στην ενημέρωση. Το πρόγραμμα αποτελείται από μουσικές ζώνες, που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ελληνικής κυρίως μουσικής από (έντεχνο, ποπ και ροκ μέχρι σύγχρονο λαϊκό και λαϊκό) και με επιλεγμένα κομμάτια από τη ξένη δισκογραφία. Αναφορικά με την ενημέρωση, μεταδίδονται σύντομες ενημερωτικές και ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Deutsche Welle στις 14.00. Από το πρόγραμμα δεν λείπουν και οι ζωντανές εκπομπές, οι οποίες αποτελούν μια ευχάριστη, ραδιοφωνική συντροφιά.

Ψυχή του ραδιοφώνου είναι οι άνθρωποι που το απαρτίζουν. Ερωτευμένοι με τον Stoxos fm 99, οι περισσότεροι είναι στην ομάδα από τότε που άνοιξε ο σταθμός και δείχνουν την αγάπη τους για το ραδιόφωνο και τους ακροατές του καθημερινά!

Μάθετε εδώ τα τελευταία νέα του σταθμού ή αφήστε τα σχόλια σας!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-29,12:26:16)