Bombonica Radio

[

Listen Live

]

Dobra zabava i druzenje bez generacijskih i nacionalnih razlika, jer za nas granice ne postoje! www.radiobombonica.com Prve talase u eter Radio Bombonica Kalesija emituje u avgustu 2012.godine. Od samog pocetka nasa vizija je bila jasna, dobra zabava i druzenje bez generacijskih i nacionalnih razlika, jer za nas granice ne postoje! Program je aktivan non stop, 24 sata dnevno. Uvijek raspolozeni voditelji se smjenjuju u vodjenju programa i druzenju sa vama po odredjenoj satnici, bez zastoja. Programska sema ne postoji, osim ideje o dobroj narodn... See more

Dobra zabava i druzenje bez generacijskih i nacionalnih razlika, jer za nas granice ne postoje! www.radiobombonica.com

Prve talase u eter Radio Bombonica Kalesija emituje u avgustu 2012.godine. Od samog pocetka nasa vizija je bila jasna, dobra zabava i druzenje bez generacijskih i nacionalnih razlika, jer za nas granice ne postoje!

Program je aktivan non stop, 24 sata dnevno. Uvijek raspolozeni voditelji se smjenjuju u vodjenju programa i druzenju sa vama po odredjenoj satnici, bez zastoja. Programska sema ne postoji, osim ideje o dobroj narodnoj muzici i jos boljoj zabavi. Program uredjujete VI sa vasim zeljama, pozdravima, komentarima - sto nas cini izuzetno interaktivnom radio stanicom. I vi ste dio naseg tima.

Tim radija BOMBONICE, je mlad, ali sa velikim entuzijazmom stice sve vise iskustva. Timski rad je ono sto nas cini posebnima, jer smatramo da je jedino tako moguce zadobiti vase poverenje, dragi nasi slusaoci. Ponosimo se svime sto smo do sada stvorili, ponosimo se sto ste bas vi nama poklonili poverenje, bilo da se radi o slusaocima ili slusaocima/chaterima.

Hvala vam na poverenju, bez vas radio Bombonica nebi postojao!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,17:56:45)