Radio Planet

[

Listen Live

]

Ο σταθμός μας λειτουργεί από το 1994 , και χάρη στη αγάπη και υποστήριξη των ακροατών βρίσκεται συνεχόμενα στην κορυφή των προτιμήσεων των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών του νομού Λασιθίου. Δίνουμε έμφαση κυρίως στα τοπικά δρώμενα σύντομα δελτία ειδήσεων και δημοσιογραφικές εκπομπές (τοπικού ενδιαφέροντος) και στην καλή ελληνική και ξένη μουσική. Η προσπάθεια μας από την αρχή ήταν να δώσουμε στο ακροατήριο μας τη δυνατότητα να απολαμβάνει ποιοτική μουσική ψυχαγωγία πέρα από τα συνηθισμένα. Γνωρίζοντας πόσο εύκολο είναι να γίνει ένα μουσικό ραδι... See more

Athens FM|90.6
(+30)2842024949
Παπαμαστοράκη 17 Ιεράπετρα Κρήτη 72200 Ελλάδα
Ο σταθμός μας λειτουργεί από το 1994 , και χάρη στη αγάπη και υποστήριξη των ακροατών βρίσκεται συνεχόμενα στην κορυφή των προτιμήσεων των ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών του νομού Λασιθίου. Δίνουμε έμφαση κυρίως στα τοπικά δρώμενα σύντομα δελτία ειδήσεων και δημοσιογραφικές εκπομπές (τοπικού ενδιαφέροντος) και στην καλή ελληνική και ξένη μουσική.

Η προσπάθεια μας από την αρχή ήταν να δώσουμε στο ακροατήριο μας τη δυνατότητα να απολαμβάνει ποιοτική μουσική ψυχαγωγία πέρα από τα συνηθισμένα.

Γνωρίζοντας πόσο εύκολο είναι να γίνει ένα μουσικό ραδιόφωνο κουραστικό και έχοντας κατά νου τη σωστή ενημέρωση του ακροατή για της νέες κυκλοφορίες δίσκων παρουσιάζουμε αρκετούς πρωτόγνωρους ήχους.

Ο Planet 90,6 είναι το ραδιόφωνο που καταργεί τις διαχωριστικές γραμμές του τραγουδιού και εναρμονίζεται στη «συχνότητα» του ακροατή, του οποίου το αυτί δεν σηκώνει ταμπέλες και υποδείξεις για το κατευθυνόμενο σωστό και το κατευθυνόμενο λάθος.

Επιθυμούμε την ύπαρξη ενός μουσικού κόσμου, όπου θα χωράνε με την πρέπουσα αρμονία όλα τα είδη μουσικής και κατά συνέπεια όλοι οι ακροατές να μη βιώνουν το ραδιόφωνο, σαν ένα κουτί που πετάει κακότεχνους ήχους, αλλά σαν ένα σύγχρονο μέσο ψυχαγωγίας με πολύ και καλή Ελληνική αλλά και ξένη μουσική. Επιλογές που στηρίζονται στις επιλογές των παραγωγών, των ακροατών, και με όλες της καινούργιες κυκλοφορίες αλλά και με τις απαραίτητες αναφορές στα παλιά αξέχαστα τραγούδια ελληνικά και ξένα, πλαισιώνεται το 24ωρο πρόγραμμα του σταθμού μας.

Οι παραγωγοί του Planet 90,6 με την αγάπη τους για ένα σύγχρονο ραδιόφωνο δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, δημιουργώντας ένα συνεχώς αυξανόμενο ακροατήριο, γεγονός, που μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε το μέλλον του Planet 90,6 με αισιοδοξία. Το καλό τραγούδι δεν φυτρώνει μόνο στα «πρωτευουσιάνικα» ραδιόφωνα αλλά φυτρώνει όπου πέφτει «αγάπη για την μουσική» και ο Planet θεώρησε χρέος του να μην πάψει να αγνοεί αυτή την πραγματικότητα.

Οι μουσικοί παραγωγοί αγαπούν πολύ αυτό που κάνουν και δουλεύουν σ' αυτό με κέφι και ενθουσιασμό. Ειδικές εκπομπές αφιερωμένες σε διάφορα μουσικά είδη, και προγράμματα με non stop μουσική.

Έτσι, τραγούδια που πληρούν τις προϋποθέσεις του μέτρου και της ευπρέπειας και την απαραίτητη δύναμη ψυχής είναι ενταγμένα στο πρόγραμμά του. Πλουραλισμός, ψυχαγωγία, ενημέρωση για ότι συμβαίνει γύρω από το τραγούδι. Χιούμορ, σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια.

Ενημέρωση με χρηστικό περιεχόμενο, και όχι ειδησούλες με άχρηστο περιεχόμενο.

Εμβέλεια του Planet 90,6

Ο Planet εκπέμπει σε ολη την Ανατολική και μέρος της Κεντρική Κρήτης στούς 90,6 ΜΗZ στα FM με κέντρο εκπομπής του την Ιεράπετρα Κρήτης και η εμβέλεια του καλύπτει (από την Σητεία μέχρι περιοχές του νομού Ηρακλείου.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:37:44)