Kritiki Radiofonia

[

Listen Live

]

Η αγάπη και το μεράκι για τη γνήσια παραδοσιακή κρητική μουσική μας έσμιξε και αρχίσαμε να εκπέμπουμε το 1994. Η προσπάθεια "φίμωσης" της "ελεύθερης ραδιοφωνίας" δεν στάθηκε ικανή να μας σταματήσει, καθώς η ανάγκη για τους ρυθμούς και τα τραγούδια του τόπου που μας γέννησε, είναι δυνατότερα από συμφέροντα και σκοπιμότητες. Η ΚΡΗΤΗ ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της και η ΠΑΡΑΔΟΣΗ είναι για εμάς έννοιες ταυτισμένες με την ίδια μας τη ΖΩΗ που μάθαμε να τη γλεντούμε ακούγοντας τη βροντόλυρα όπως για αιώνες ολόκληρους έκαναν οι πρόγονοί μας. Μοιραζόμαστε μαζί σας ... See more

Athina FM|91.4
2104200200
last update
[2023-02-06 11:00:20]
Η αγάπη και το μεράκι για τη γνήσια παραδοσιακή κρητική μουσική μας έσμιξε και αρχίσαμε να εκπέμπουμε το 1994.

Η προσπάθεια "φίμωσης" της "ελεύθερης ραδιοφωνίας" δεν στάθηκε ικανή να μας σταματήσει, καθώς η ανάγκη για τους ρυθμούς και τα τραγούδια του τόπου που μας γέννησε, είναι δυνατότερα από συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Η ΚΡΗΤΗ ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της και η ΠΑΡΑΔΟΣΗ είναι για εμάς έννοιες ταυτισμένες με την ίδια μας τη ΖΩΗ που μάθαμε να τη γλεντούμε ακούγοντας τη βροντόλυρα όπως για αιώνες ολόκληρους έκαναν οι πρόγονοί μας.

Μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος μας για την κρητική μουσική , εκπέμποντας καθημερινά για όλους εσάς τους χιλιάδες κρητικούς και φίλους της Κρήτης, αποδεικνύοντας πως η τεχνολογία μπορεί να συμβαδίσει αρμονικά με την παράδοση.

Παραμένουμε εδώ στους 91,4, στο δικό μας ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ...
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:37:46)