Radio NRG95

[

Listen Live

]

Ο NRG 95 με έδρα την Χαλκίδα ήρθε να καλύψει τις ανάγκες των ακροατών που αγαπούν την ξένη μουσική και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε την κορυφή της ακροαματικότητας στην κατηγορία του , σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της BARI Focus. Στόχος του να προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέρνο ραδιόφωνο που θα μεταδίδει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του διεθνούς πενταγράμμου. Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στα χρυσά 70's,80's,90's χωρίς φυσικά να λείπουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων χρόνων , μαζί και πρώτες αποκλειστικές μεταδόσεις ... See more

Athens FM|95.0
Ο NRG 95 με έδρα την Χαλκίδα ήρθε να καλύψει τις ανάγκες των ακροατών που αγαπούν την ξένη μουσική και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε την κορυφή της ακροαματικότητας στην κατηγορία του , σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις της BARI Focus.

Στόχος του να προσφέρει ένα σύγχρονο μοντέρνο ραδιόφωνο που θα μεταδίδει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του διεθνούς πενταγράμμου.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στα χρυσά 70's,80's,90's χωρίς φυσικά να λείπουν όλα τα αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων χρόνων , μαζί και πρώτες αποκλειστικές μεταδόσεις των νέων επιτυχιών όλων των ξένων super-stars !

Στον NRG 95 η Madonna συναντάει την Diana Ross , ο Robbie Williams τον Carlos Santana , οι Until June τους Queen !...

Ένα «γλυκό» ανακάτεμα που μας συντροφεύει μουσικά κάθε στιγμή της ημέρας και της νύχτας ξεκλειδώνοντας αναμνήσεις από το χθες , μεταφέροντας εικόνες από το σήμερα.

Τον Σεπτέμβριο του 2008 η έδρα του σταθμού μεταφέρθηκε σε καινούργιες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Κάνηθο της Χαλκίδας . Σε ένα σύγχρονο κτήριο στο οποίο στεγάζονται όλες οι δραστηριότητες της "Kartelias Media Group" .

Ο NRG 95 δεν άργησε να ξεχωρίσει και να γίνει η υπ' αριθμόν ένα επιλογή των ακροατών της Εύβοιας που αγαπούν το καλό ξένο τραγούδι .
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:37:56)