Radio Egio

[

Listen Live

]

Το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ και οι άνθρωποί του έχουν ανήσυχο πνεύμα. Η πολύχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με τη γνώση, την διαρκή έρευνα και το σεβασμό προς τον πολίτη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιέρωσαν στη μνήμη και την προτίμηση του κοινού. Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η διαρκής εξέλιξη. Όντας πρωτοπόροι σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε τα βήματα εκείνα που απαιτούνται προς την ολοένα καλύτερη, πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση. Αυτό είναι που μας οδηγεί στην επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουμε. Κάν... See more

Athens FM|99.2
26910.62000
Bishop Timotheou 26 Egio Achaea 25100
Το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ και οι άνθρωποί του έχουν ανήσυχο πνεύμα.

Η πολύχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με τη γνώση, την διαρκή έρευνα και το σεβασμό προς τον πολίτη είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιέρωσαν στη μνήμη και την προτίμηση του κοινού.

Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα είναι η διαρκής εξέλιξη. Όντας πρωτοπόροι σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο, κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε τα βήματα εκείνα που απαιτούνται προς την ολοένα καλύτερη, πληρέστερη και έγκυρη ενημέρωση.

Αυτό είναι που μας οδηγεί στην επιτυχία σε ό,τι και αν κάνουμε. Κάνουμε ήδη πολλά (και υπάρχουν ακόμη τόσα να κάνουμε). Δείτε και μόνοι σας.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:03:56)