Radio Ekfrasi FM (Έκφραση)

[

POP ROCK EPUTIXIES APO THN POLH THS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΚΦΡΑΣΗ!

]

Το Ράδιο Έκφραση 92,4 FM εκπέμπει από το 1998 με τη σημερινή του μορφή από την Θεσσαλονίκη και με εμβέλεια που καλύπτει - εκτός από την θεσσαλονίκη - και την Κατερίνη, τη Βέροια, τη Νάουσα, την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, το Κιλκίς καθώς και μεγάλο τμήμα της Χαλκιδικής. Βασικές επιδιώξεις του Ράδιο Έκφραση 92,4 FM είναι να αγκαλιάσει την καλή μουσική, να προσδώσει ξανά στο ραδιόφωνο τον επικοινωνιακό και αμφίδρομο χαρακτήρα του, να συμμετέχει στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης και να αποτελέσει μέσο έκφρασης για όλους εκείνους τους ανθρώ... See more

Thessaloniki FM|92.4
+302310539101
Radio Ekfrasi 3 Iatrou Korovagou str. 4th floor Postal Code 54627 Thessaloniki
last update
[2024-03-06 06:34:05]
Το Ράδιο Έκφραση 92,4 FM εκπέμπει από το 1998 με τη σημερινή του μορφή από την Θεσσαλονίκη και με εμβέλεια που καλύπτει - εκτός από την θεσσαλονίκη - και την Κατερίνη, τη Βέροια, τη Νάουσα, την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά, το Κιλκίς καθώς και μεγάλο τμήμα της Χαλκιδικής.

Βασικές επιδιώξεις του Ράδιο Έκφραση 92,4 FM είναι να αγκαλιάσει την καλή μουσική, να προσδώσει ξανά στο ραδιόφωνο τον επικοινωνιακό και αμφίδρομο χαρακτήρα του, να συμμετέχει στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης και να αποτελέσει μέσο έκφρασης για όλους εκείνους τους ανθρώπους που σέβονται την αισθητική τους.

Η επαφή του Ράδιο Έκφραση 92,4 FM με τους ακροατές του αποτελεί τον ακρογωναίο λίθο της λειτουργίας του. Την σπουδαιότητα που δίνουμε στην επικοινωνία αντανακλούν η διοργάνωση των εκδρομών με εναλλακτικό χαρακτήρα, οι διοργάνωση μουσικών συναυλιών, οι διαγωνισμοί με δώρα-προσκλήσεις για μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, καθώς και η προσφορά δεκάδων βιβλίων και CD.

Η διαρκής συμμετοχή του Ράδιο Έκφραση 92,4 FM στον πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης, με διοργάνωση συναυλιών, εκθέσεων και τη χορηγία σπουδαίων εκδηλώσεων δεν αποτελεί το ποιοτικό άλλοθί μας - αλλά είναι μια διαδικασία συνυφασμένη με την ίδια την ουσία του ραδιοφώνου, που είναι η παραγωγή πολιτισμού. Σε αυτά τα πλαίσια εντάσσονται πρωτοβουλίες όπως η παρουσία στον Πνευματικό Μάιο και στην ετήσια Έκθεση βιβλίου, η συνδιοργάνωση με την Helexpo ΔΕΘ της Έκθεσης "Επικοινωνίας Ράδιο", η στήριξη πολιτιστικών και κοινωνικών οργανισμών όπως τα Παιδιά με Σύνδρομο Down, η θεραπευτική κοινότητα Ιθάκη, το Παιδικό Χωριό SOS, η οργάνωση avant premiere ελληνικών και ξένων ταινιών, καθώς και η συνδιοργάνωση με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και τη Διεθνή Αμνηστία.

Όλα τα παραπάνω έκαναν το Ράδιο Έκφραση 92,4 FM να καθιερωθεί στη συνείδηση των ακροατών της Θεσσαλονίκης και συγκαταλέγεται μέσα στους πρώτους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά (8.6%) στις ηλικίες 18-44, που αποτελούν και το πλέον δυναμικό κοινό (μετρήσεις Alco).
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:04:33)