Radio Akrites

[

Listen Live

]

Το ραδιόφωνο των Ακριτών του Πόντου με την επωνυμία " ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102,3FM " είναι αυτήν τη στιγμή το κυριότερο μέσο ενημέρωσης των Ποντίων στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μέσω διαδικτύου. Το "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" ευρέως γνωστό και με μεγάλη εμβέλεια, είναι μία συνεχής πηγή πληροφοριών για εκδηλώσεις , ομιλίες δραστηριότητες Συλλόγων, εκθέσεις κλπ. που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους Ποντιακούς Συλλόγους που ενημερώνουν και ενημερώνονται για διάφορες δραστηριότητες που αφορού... See more

Thessaloniki FM|102.3
+302310-608400
Acritans of the Sea Othonos 12, PC 56,429 56,429 StafroupoliThessaloniki
Το ραδιόφωνο των Ακριτών του Πόντου με την επωνυμία " ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ 102,3FM " είναι αυτήν τη στιγμή το κυριότερο μέσο ενημέρωσης των Ποντίων στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μέσω διαδικτύου. Το "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" ευρέως γνωστό και με μεγάλη εμβέλεια, είναι μία συνεχής πηγή πληροφοριών για εκδηλώσεις , ομιλίες δραστηριότητες Συλλόγων, εκθέσεις κλπ. που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους Ποντιακούς Συλλόγους που ενημερώνουν και ενημερώνονται για διάφορες δραστηριότητες που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Το "ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΙΤΕΣ" με 2 studio εκπομπής, με πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών (PC's), προγραμμάτων (software), την πιο ενημερωμένη δισκοθήκη , CD και κασσετών από δισκογραφικές δουλειές όλων των Ποντίων καλλιτεχνών, και προσωπικό 3 ηχοληπτών και 2 τεχνικών καλύπτουν τις ανάγκες ενός ραδιοφώνου το οποίο προσπαθεί να προβάλλει την Ποντιακή παράδοση. Επίσης ενημερώνει και ψυχαγωγεί όσους αγαπούν την παράδοση μέσα απο την μουσική και τις διάφορες εκπομπές με γνωστούς δημοσιογράφους και μέλη του Συλλόγου και της Νεολαίας οι οποίοι εθελοντικά παίρνουν μέρος στην προσπάθεια αυτή.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:38:59)