Radio Heat

[

Listen Live

]

Ο HEAT RADIO ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1995 και εκπέμπει στους 88.3 MHz για όλη τη Θράκη. Γνήσιος ανιχνευτής της ποιότητας και οπαδός αποκλειστικά της ξένης μουσικής, δημιούργησε μια κορυφαία σύνθεση ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει καινούριες επιτυχίες σε συνδυασμό με αξέχαστα, κλασσικά, διαχρονικά τραγούδια. Ο HEAT RADIO έκανε την πολυπόθητη καινοτομία! Ξεχώρισε και καθιερώθηκε! Ο HEAT RADIO ανανεώνεται και ξαφνιάζει συνεχώς τόσο με αποκλειστικές πρώτες μεταδόσεις από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, όσο και με πρωτοποριακά spots, jingles και δι... See more

(+30)2551081883
Heat Radio - Kartali 18 AlexandroupoliGREECE
Ο HEAT RADIO ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1995 και εκπέμπει στους 88.3 MHz για όλη τη Θράκη. Γνήσιος ανιχνευτής της ποιότητας και οπαδός αποκλειστικά της ξένης μουσικής, δημιούργησε μια κορυφαία σύνθεση ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει καινούριες επιτυχίες σε συνδυασμό με αξέχαστα, κλασσικά, διαχρονικά τραγούδια.

Ο HEAT RADIO έκανε την πολυπόθητη καινοτομία! Ξεχώρισε και καθιερώθηκε!

Ο HEAT RADIO ανανεώνεται και ξαφνιάζει συνεχώς τόσο με αποκλειστικές πρώτες μεταδόσεις από την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, όσο και με πρωτοποριακά spots, jingles και διαφημιστικά, τα οποία προέρχονται από τα καλύτερα studio παραγωγής της Αμερικής.

Με το κύρος και την υπευθυνότητα του δυναμικότερου και πλέον ενημερωμένου ραδιοφωνικού σταθμού ξένης μουσικής της Θράκης, ο HEAT RADIO έχει άριστη συνεργασία με όλες τις δισκογραφικές εταιρείες στην Ελλάδα και μεταδίδει πρώτα από όλους, πριν από όλους την πιο “φρέσκια” μουσική. Κάθε εβδομάδα συμπληρώνεται η λίστα με τα τραγούδια που μεταδίδονται τις περισσότερες φορές σε διάστημα 7 ημερών, το HEAT TOP 30, με την οποία ο HEAT RADIO γνωστοποιεί στις ελληνικές δισκογραφικές εταιρείες τις μουσικές του προτιμήσεις και η οποία λειτουργεί ως δείκτης των μελλοντικών επιτυχιών.

Ο HEAT RADIO καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των ακροατών του, όσο ειδικές και αν είναι, αποσπώντας το μεγαλύτερο ποσοστό ακροαματικότητας για ραδιοφωνικό σταθμό ξένης μουσικής στην Αλεξανδρούπολη (Έβρος) αλλά και στην περιοχή της Κομοτηνής. Αν και ο κύριος στόχος είναι οι ηλικίες 13-35, ο HEAT RADIO αποδεικνύει ότι η ξένη μουσική ακούγεται από ανθρώπους νέους στην ηλικία αλλά και νέους στην καρδιά. Αξιοσημείωτο ποσοστό παρατηρείται και στις ηλικίες 45-70, το οποίο θα ζήλευαν πολλοί σταθμοί που μεταδίδουν 24 ώρες την ημέρα ξένες επιτυχίες.

Από τις αρχές του 2006, ο HEAT RADIO μεταδίδεται ζωντανά και στο Internet με ποιότητα ψηφιακού ήχου στην ιστοσελίδα www.heatradio.gr από όπου ο κάθε χρήστης μπορεί επίσης να βρει πληροφορίες για το πρόγραμμα του σταθμού και να ενημερώνεται για τον εβδομαδιαίο κατάλογο επιτυχιών του HEAT RADIO.

Δεκατρία (13) χρόνια αμείωτης προσπάθειας για σωστή ψυχαγωγία, έδωσαν στον HEAT RADIO μια ώθηση δυναμικής και έναν ταχύτατο ρυθμό ανάπτυξης στη σχέση επικοινωνίας – διαφήμισης.

HEAT RADIO 88.3 FM. Από το 1995 σταθερά στην πρώτη μνήμη του ραδιοφώνου.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,20:29:45)