Radio Loud

[

Listen Live

]

Εξετάζοντας το χώρο του ραδιοφώνου και βλέποντας την ανάγκη να υπάρχει ένα καλύτερο μουσικό-ψυχαγωγικό ραδιόφωνο στην κεντρική Ελλάδα, δημιουργήσαμε το LOUD RADIO ένα σύγχρονο, δυναμικό, mainstream σταθμό, έχοντας στο μυαλό μας τους νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών. Δημιουργήσαμε τον LOUD το 2002 και βάλαμε ως στόχο την απόλυτη ειδίκευση στην ξένη μουσική. Επενδύσαμε σε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να καλύψουμε όλη την Κεντρική Ελλάδα. Παίζουμε 24 ώρες το 24ωρο ξένη μουσική! Προσπαθούμε να παίζουμε την καλύτερη! Το ίδιο λένε και οι ακροατέ... See more

Trikala FM|88.8
(+30)2431031888
10 Garivaldi TK - 42100
Εξετάζοντας το χώρο του ραδιοφώνου και βλέποντας την ανάγκη να υπάρχει ένα καλύτερο μουσικό-ψυχαγωγικό ραδιόφωνο στην κεντρική Ελλάδα, δημιουργήσαμε το LOUD RADIO ένα σύγχρονο, δυναμικό, mainstream σταθμό, έχοντας στο μυαλό μας τους νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών.

Δημιουργήσαμε τον LOUD το 2002 και βάλαμε ως στόχο την απόλυτη ειδίκευση στην ξένη μουσική. Επενδύσαμε σε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, ώστε να καλύψουμε όλη την Κεντρική Ελλάδα.

Παίζουμε 24 ώρες το 24ωρο ξένη μουσική! Προσπαθούμε να παίζουμε την καλύτερη! Το ίδιο λένε και οι ακροατές μας, σε αντίθεση με κάποιους άλλους σταθμούς. Το πρόγραμμά μας είναι πολυμορφικό και στηρίζεται στην ξένη μουσική, περιλαμβάνοντας όλες τις εκφράσεις και τα ρεύματα της ξένης δισκογραφίας. Μεταδίδουμε ότι πιο καινούριο παράγει η ξένη δισκογραφία. Μία από τις ειδικότητες του Loud Radio 88,8 είναι οι πρώτες μεταδόσεις των νέων κυκλοφοριών, γεγονός που καθιστά το σταθμό μας ως το πιο ενημερωμένο ραδιόφωνο της Κεντρικής Ελλάδας. Άλλωστε και γι΄αυτόν το λόγο δημιουργήθηκε και το σλόγκαν The Music Provider (Μουσικός προμηθευτής..!) Στο Loud Radio το κοινό συμμετέχει, επιλέγει, διαμορφώνει τη μουσική και τα τραγούδια που πλαισιώνουν το Playlist του Loud Radio. Άλλωστε η επιτυχία μας οφείλεται στο γεγονός ότι παίζουμε τα αγαπημένα τραγούδια των ακροατών μας.

Οι άνθρωποι του Loud Radio εργάζονται σκληρά για να προσφέρουν σε όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου στους ακροατές του όλα τα νέα singles, τις πιο φρέσκιες μουσικές ειδήσεις και όλες τις μεγάλες μουσικές επιτυχίες. Επιτυχίες που αναδείχθηκαν μέσα από τις προτιμήσεις των χιλιάδων φανατικών ακροατών του σταθμού.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-26,21:43:06)