Radio Meteora

[

Listen Live

]

1989, έτος ίδρυσης και λειτουργίας ή αν θέλετε… το βάπτισμα του αέρα για το πρώτο ιδιωτικό ραδιόφωνο της πόλης. …Χρονιά αφετηρίας μιας δυναμικής πορείας στα ερτζιανά του ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ» με έδρα την όμορφη πόλη της Καλαμπάκας και την συχνότητα των 90,3 MHZ που αγαπήθηκε πολύ. Στους πρόποδες της λίθινης πολιτείας και της Μοναστικής Κοινότητας των Αγίων Μετεώρων, γεννιέται ο πρώτος ραδιοσταθμός της επαρχίας Καλαμπάκας και από τότε μέχρι σήμερα δίνει αδιάκοπα τη δική του μάχη για τη σωστή και έγκαιρη ... See more

Kalampaka FM|90.3
2432023390
Rammidi Trikala & 3 - Kalambaka
1989, έτος ίδρυσης και λειτουργίας ή αν θέλετε… το βάπτισμα του αέρα για το πρώτο ιδιωτικό ραδιόφωνο της πόλης.

…Χρονιά αφετηρίας μιας δυναμικής πορείας στα ερτζιανά του ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού με την επωνυμία «ΡΑΔΙΟ ΜΕΤΕΩΡΑ» με έδρα την όμορφη πόλη της Καλαμπάκας και την συχνότητα των 90,3 MHZ που αγαπήθηκε πολύ.

Στους πρόποδες της λίθινης πολιτείας και της Μοναστικής Κοινότητας των Αγίων Μετεώρων, γεννιέται ο πρώτος ραδιοσταθμός της επαρχίας Καλαμπάκας και από τότε μέχρι σήμερα δίνει αδιάκοπα τη δική του μάχη για τη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση αλλά και την ψυχαγωγία του πολυπληθούς ακροατηρίου του.

Κυρίαρχο μέλημα της διεύθυνσης και όλων των συνεργατών του, ήταν και παραμένει η προώθηση λύσεων πάνω στα προβλήματα του τόπου για την περαιτέρω αναπτυξιακή προοπτική, την αναβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων του με σεβασμό πάντα στις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας αλλά και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και κυρίως του μοναδικού ανά τον κόσμο μνημείου των Μετεώρων και των υπολοίπων της περιοχής και του νομού γενικότερα.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-03-26,07:05:38)