Radio Politia

[

Listen Live

]

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 λειτουργεί από το 1999 και εκπέμπει σ’ όλο το νομό Λακωνίας . Έχει έδρα τη Σπάρτη και βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης. Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό μουσικό και εκπέμπει όλο το 24ωρο. Συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Οι εκπομπές του έχουν τοπικό χαρακτήρα, κυρίως οι ειδησεογραφικές, ενώ οι μουσικές εκπομπές καλύπτουν όλο τα φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής. Με καθημερινές ανταποκρίσεις από διάφορες περιοχές της Λακωνίας αλλά και τους... See more

Sparti FM|90.7
27310.89240
Konstantinos Palaiologos 24 2nd Floor
Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 λειτουργεί από το 1999 και εκπέμπει σ’ όλο το νομό Λακωνίας . Έχει έδρα τη Σπάρτη και βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης. Το πρόγραμμά του είναι ενημερωτικό μουσικό και εκπέμπει όλο το 24ωρο. Συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84. Οι εκπομπές του έχουν τοπικό χαρακτήρα, κυρίως οι ειδησεογραφικές, ενώ οι μουσικές εκπομπές καλύπτουν όλο τα φάσμα της ελληνικής και ξένης μουσικής. Με καθημερινές ανταποκρίσεις από διάφορες περιοχές της Λακωνίας αλλά και τους όμορους νομούς Αρκαδίας και Μεσσηνίας οι ακροατές ενημερώνονται πάνω σε όλα τα θέματα.

Με έμφαση στον πολιτισμό ο ραδιοφωνικός σταθμός ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 προβάλει και στηρίζει κάθε πολιτιστική εκδήλωση. Πάρα πολλές εκδηλώσεις σημαντικού ενδιαφέροντος έχουν μεταδοθεί απευθείας από το συνεργείο εξωτερικών μεταδόσεων του σταθμού. Στους ραδιοθαλάμους του έχουν φιλοξενηθεί άνθρωποι της τέχνης, του πολιτισμού, ηθοποιοί, και τραγουδιστές . Η καλή συνεργασία με τις δισκογραφικές εταιρίες έχει ως αποτέλεσμα το ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 να έχει πρώτες μεταδόσεις τραγουδιών και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Ως χορηγός επικοινωνίας στηρίζει εκδηλώσεις δήμων, συλλόγων και άλλων φορέων ενημερώνοντας τους ακροατές, για το τι πρόκειται να συμβεί αλλά και για το τι ακριβώς συνέβη σε μια εκδήλωση.Έχει συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Τ.Ε.Ι.

Επίσης συνεργάζεται με την ιστοσελίδα της Λακωνίας www.apela.gr.Ο ραδιοφωνικός μας σταθμός εκπέμπει στο internet δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους λάκωνες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να μαθαίνουν τα νέα του τόπου τους. Η ποιότητα της μουσικής, η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, η ζωντάνια των μουσικών παραγωγών αλλά και η άμεση επαφή με τον κόσμο έχει φέρει το ραδιόφωνο ΠΟΛΙΤΕΙΑ 90,7 στις πρώτες επιλογές των ακροατών.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:39:51)