Radio Palace FM 91.4

[

Φανατικά Ραδιόφωνο !

]

Η ιδέα δημιουργίας ενός πανθεσσαλικού μέσου μαζικής επικοινωνίας πήρε σάρκα και οστά το 1988, όταν στη συχνότητα 91,4 των FM κάνουμε την εμφάνισή μας , για να δώσει νέα διάσταση στην έως τότε ραδιοφωνική κατάσταση των ερτζιανών. Στα επόμενα χρόνια με σταθερά βήματα επενδύοντας τόσο σε τεχνικό εξοπλισμό, αλλά κυρίως σε έμψυχο δυναμικό με ζωντανές εκπομπές όλο το 24ωρο, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, εκπαιδεύοντας δεκάδες μελλοντικούς παραγωγούς, ηχολήπτες, τεχνικούς, κλπ., ειδικούς πλέον στο χώρο τόσο της Θεσσαλίας όσο και σε πανελλαδικό επίπε... See more

Larissa FM|91.4
+302410553705
Ir.Polytexneiou 231, Lárisa, Greece
last update
[2023-11-11 07:44:18]
Η ιδέα δημιουργίας ενός πανθεσσαλικού μέσου μαζικής επικοινωνίας πήρε σάρκα και οστά το 1988, όταν στη συχνότητα 91,4 των FM κάνουμε την εμφάνισή μας , για να δώσει νέα διάσταση στην έως τότε ραδιοφωνική κατάσταση των ερτζιανών.

Στα επόμενα χρόνια με σταθερά βήματα επενδύοντας τόσο σε τεχνικό εξοπλισμό, αλλά κυρίως σε έμψυχο δυναμικό με ζωντανές εκπομπές όλο το 24ωρο, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, εκπαιδεύοντας δεκάδες μελλοντικούς παραγωγούς, ηχολήπτες, τεχνικούς, κλπ., ειδικούς πλέον στο χώρο τόσο της Θεσσαλίας όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Παρακολουθώντας καθημερινά την εξέλιξη της εποχής που διανύουμε δίνει βήμα από τις εκπομπές του σε απλούς πολίτες, τοπικόυς άρχοντες, πολιτικούς ανθρώπους των γραμμάτων και της τέχνης και δημιουργεί δεκάδες συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας άμμεση και αντικειμενική ενημέρωση στους ακροατές του έτσι ώστε στην εκπνοή του προηγούμενου αιώνα καθίσταται ως το μεγαλύτερο επαρχιακό Ραδιόφωνο της χώρας.

Το 2002 δημιουργεί τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις ραδιοφώνου σε Ευρωπαϊκό επίπεδο με έδρα τη Λάρισα και μετονομάζεται σε PALACE RADIO FM 91,4 και με τη βοήθεια της σύγχρονης ψηφιακής πλέον τεχνολογίας διασυνδέεται ζωντανά με διαδικτυακούς υποστηρικτές και στέλνει τη φωνή της Θεσσαλίας σε όλο τον κόσμο κάνοντας υπερήφανους τους απανταχού Έλληνες.

Εδώ θα…

…ακούσετε σίγουρα κάτι που σας εκφράζει

…ενθουσιαστείτε με κάποια νέα δισκογραφική κυκλοφορία

…ξαφνιαστείτε με κάποια είδηση που θα ακούσετε σε κάποιο δελτίο ή και live απο κάποιο παραγωγό όλο το 24ωρο

…επικοινωνείσετε ζωντανά διαμορφώνοντας το πρόγραμμα του σταθμού

…νοσταλγήσετε στιγμές με μερικά παλία αλλά αγαπημένα τραγούδια

…ζήσετε και θα ερωτευθείτε την έννοια ενός πραγματικού ραδιοφώνου !!!
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:39:59)