Radio Faros

[

Listen Live

]

Το Ράδιο Φάρος διαθέτει ένα στούντιο εκπομπής , ένα παραγωγής ήχου και διαφημίσεων , ένα στούντιο που στεγάζονται οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και όλα τα μηχανήματα πού διαθέτουμε . Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο και μπορείς από όλους τους υπολογιστές να κάνεις όλες τις αλλαγές προγράμματος , διαφημίσεων , ακόμη έχεις την δυνατότητα και από απομακρυσμένο υπολογιστή με Modem να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι . Ο κεντρικός πομπός είναι Ιταλικός της siel ,ένα πολύ καλά κατασκευασμένο μηχάνημα για τις σημερινές απαιτήσει... See more

Chania FM|92.7
2651092408
Radio Faros 92.7 -Koloniati Bizani 45500 POBox 108Ioannina
Το Ράδιο Φάρος διαθέτει ένα στούντιο εκπομπής , ένα παραγωγής ήχου και διαφημίσεων , ένα στούντιο που στεγάζονται οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και όλα τα μηχανήματα πού διαθέτουμε .

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι σε δίκτυο και μπορείς από όλους τους υπολογιστές να κάνεις όλες τις αλλαγές προγράμματος , διαφημίσεων , ακόμη έχεις την δυνατότητα και από απομακρυσμένο υπολογιστή με Modem να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι .

Ο κεντρικός πομπός είναι Ιταλικός της siel ,ένα πολύ καλά κατασκευασμένο μηχάνημα για τις σημερινές απαιτήσεις , η ισχύς του φτάνει τα 2 KW.

Τα Link που συνδέουν το στούντιο με τον κεντρικό πομπό και τους αναμεταδότες είναι επίσης Ιταλικά της DB .

Το R . D . S είναι επίσης ιταλικό .

Το στούντιο είναι εξοπλισμένο με 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας και με τα διάφορα προγράμματα επεξεργασίας ήχου που διαθέτουμε γίνονται όλες οι εκπομπές και διαφημίσεις ακριβώς στην ώρα τους .
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:40:15)