Radio Star Fm Dramas

[

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ

]

Ο ραδιοφωνικός σταθμός STAR FM Δράμας είναι το... αγαπημένο παιδί του Ομίλου. Το όραμα του ιδρυτή της εταιρίας και νυν Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γεώργιου Αραμπατζή, για τη δημιουργία ενός σταθμού που θα είχε ως μοναδικό στόχο την ψυχαγωγία και την ενημέρωση των κατοίκων του Νομού, έγινε πραγματικότητα πριν από περίπου δεκατέσσερα χρόνια, με τον STAR FM Δράμας. Από τότε ο σταθμός εκπέμπει στους 93,5 MHz, με κάλυψη σε όλο το Νομό. Ο εξοπλισμός του - άρτιος - συμβαδίζει με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμ... See more

Drama FM|93.5
+302521046016
1ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 23 , Dráma, Greece
last update
[2024-02-12 00:03:26]
Ο ραδιοφωνικός σταθμός STAR FM Δράμας είναι το... αγαπημένο παιδί του Ομίλου.

Το όραμα του ιδρυτή της εταιρίας και νυν Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Γεώργιου Αραμπατζή, για τη δημιουργία ενός σταθμού που θα είχε ως μοναδικό στόχο την ψυχαγωγία και την ενημέρωση των κατοίκων του Νομού, έγινε πραγματικότητα πριν από περίπου δεκατέσσερα χρόνια, με τον STAR FM Δράμας. Από τότε ο σταθμός εκπέμπει στους 93,5 MHz, με κάλυψη σε όλο το Νομό.

Ο εξοπλισμός του - άρτιος - συμβαδίζει με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός ψυχαγωγικός, ενημερωτικός, και μοντέρνος. Ερωτικός, σύγχρονος και ΑΠΟΛΥΤΑ Ελληνικός.

Η ελληνική μουσική δε δέχεται διαχωρισμούς και οι παραγωγοί - υπεύθυνοι του προγράμματος του σταθμού - ξέρουν πολύ καλά αυτόν τον κανόνα. Με περισσότερους από 30 παραγωγούς στο ενεργητικό του, που επιλέγουν με αυστηρά μουσικά κριτήρια από ένα σύνολο περίπου 50.000 τραγουδιών, μπορούμε να μιλάμε για μια πραγματική μουσική βιβλιοθήκη της δισκογραφίας. Εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο ακούγονται τα πάντα, από το ελληνικό τραγούδι, στις σωστές δόσεις.

Το πρόγραμμα του "STAR FM Δράμας", αποτελείται από μουσικές ζώνες έτσι καταρτισμένες, όπου αυτό που τραβάει η διάθεση μας ν' ακούσουμε, θα το ακούσουμε τη σωστή στιγμή.

Με όλες τις επιτυχίες από την Λαϊκή, Ποπ, Ροκ, και Έντεχνη μουσική σκηνή και φυσικά με αναφορές σε παλιά, αγαπημένα τραγούδια, για να μη τα ξεχάσουμε ποτέ.

Με όλες τις νέες κυκλοφορίες και αποκλειστικές μεταδόσεις, για να υπολογίσουμε μαζί, τί θα γίνει επιτυχία. Ακόμη το πρόγραμμα του STAR FM περιλαμβάνει εκπομπές με διαγωνισμούς και πολλά δώρα αλλά και συνεντεύξεις επωνύμων καλλιτεχνών.

Το πρόγραμμα συμπληρώνεται επιτυχώς με τις καθημερινές δημοσιογραφικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των ακροατών του STAR FM Δράμας 93,5.

Σας ευχαριστούμε που μας έχετε πάντα στην 1η θέση των προτιμήσεών σας, επιμένοντας... ΕΛΛΗΝΙΚΑ, με τα τραγούδια μας! STAR FM 93,5 Δράμας... Μια 24ωρη πρόκληση για ψυχαγωγία και ενημέρωση.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:40:22)