Radio Hxos FM

[

Ο μόνος ήχος που ακούγεται μετά.. μανίας!

]

Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΗΧΟΣ FM 94,2 εδρεύει στο Ρέθυμνο, στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα 20 σε ιδιόκτητο στούντιο. Μας κάνει συντροφιά από το 1975 εκπέμποντας στα μεσαία κύματα τότε , με τις ονομασίες Ράδιο Κόσμος και Ράδιο Υπάρχω. Η εκπομπή του στα FM ξεκινά το 1985 , ό ταν πλέον η ελεύθερη ραδιοφωνία είναι γεγονός. ο HXOS FM εντάσσεται στα επαγγελματικά πλαίσια το 1991. Οι παραγωγοί το μουσικό πρόγραμμα του σταθμού επιλέγονται προσεχτικά με γνώμονα τις γνώσεις τους πάνω στη μουσική την αγάπη και την υπευθυνότητα σ΄ αυτό που κάνουν. Η μουσική που ακο... See more

Chabaslar FM|94.2
Rethymno FM|94.2
+302831050440
Σ. Πέτρουλα 20 Ρέθυμνο
last update
[2023-08-08 13:20:38]
Ο ραδιοφωνικός σταθμός ΗΧΟΣ FM 94,2 εδρεύει στο Ρέθυμνο, στην οδό Σωτήρη Πέτρουλα 20 σε ιδιόκτητο στούντιο. Μας κάνει συντροφιά από το 1975 εκπέμποντας στα μεσαία κύματα τότε , με τις ονομασίες Ράδιο Κόσμος και Ράδιο Υπάρχω. Η εκπομπή του στα FM ξεκινά το 1985 , ό ταν πλέον η ελεύθερη ραδιοφωνία είναι γεγονός.

ο HXOS FM εντάσσεται στα επαγγελματικά πλαίσια το 1991.

Οι παραγωγοί το μουσικό πρόγραμμα του σταθμού επιλέγονται προσεχτικά με γνώμονα τις γνώσεις τους πάνω στη μουσική την αγάπη και την υπευθυνότητα σ΄ αυτό που κάνουν. Η μουσική που ακούτε από τον HXOS FM 94,2 καλύπτει όλο το φάσμα του Ελληνικού τραγουδιού: Εντεχνα, Λαϊκά, Ποπ, Ελληνικό Ροκ, Παλιά λαικά Ρεμπέτικα, Κρητικά. Επιλεγμένη ξένη μουσική από έμπειρους DJs.

Δελτία ειδήσεων – Τοπικά νέα, Αθλητική ενημέρωση – Ζωντανές Μεταδόσεις .

Ο HXOS FM 94,2 έχει καταφέρει από την πρώτη στιγμή να κερδίσει την αγάπη των ακροατών ακροατών και είναι στις πρώτες επιλογές τους . Ο σταθμός έχει συνεργασία με δισκογραφικές εταιρίες, έχοντας έτσι την δυνατότητα να παίζει όλες τις νέες κυκλοφορίες έγκαιρα. σχεδόν πρώτος. Οι παραγωγοί φιλοξενούν στις εκπομπές τους όχι μόνο τους επώνυμους καλλιτέχνες αλλά αλλά και σχεδόν όλους τους πρωτοεμφανιζόμενους.

Η μεγάλη και σταθερή ακροαματικότητα του σταθμού δεν στηρίζεται σε λίγα τοπ κομμάτια επαναλαμβανόμενα όπως συνηθίζεται,αλλά στο μεγάλο μουσικό ρεπερτόριο του. Ε Αρκετοί ακροατές προτιμούν τον HXOS FM 94,2 διότι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν σπάνιες εκτελέσεις, τραγούδια που έμειναν ανεξίτηλα στον χρόνο. Πολλά από τα οποία είναι συλλεκτικά.

Ο ΗΧΟΣ FM 94,2 είναι άρτια εξοπλισμένος τόσο στον κέντρο εκπομπής (κεραία, πομποί) οσο όσο και στο στούντιο δίνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον ακροατή. Αυτό που κάνει τον ΗΧΟΣ FM να υπερέχει εκτός από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο του ραδιοφώνου, είναι ο επαγγελματισμός και η συνέπεια στον τομέα της διαφήμισης και ενημέρωσης, καθώς και η μεγάλη ποικιλία τραγουδιών που υπάρχει στο αρχείο του.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:40:33)