Radio Artemis FM

[

Listen Live

]

Όμως λίγα λόγια ποτέ δεν είναι κακό. Το μεράκι για το ραδιόφωνο μεγάλο. Γεννήθηκε στη 10ετια του 60. Περασε πολλά... Το έκλεισαν, το καταστρέψανε πολλές φορές, το κυνήγησαν, οι αναμνήσεις πάρα πολλές. Μετακόμιζε από πολυκατοικία σε πολυκατοικία ,από υπόγειο σε υπόγειο ,σε προσφυγικά σπίτια στις τότε προσφυγικές γειτονιές της Καισαριανής για να μη το ανακαλύψουν, αλλά που; Υπήρχαν οι (καλοί γείτονες) οι οποίοι έδιναν κάθε πληροφορία προκειμένου να μας κλείσουν. Το μεράκι όμως και η αγάπη για το ραδιόφωνο συνεχίζονταν με μεγαλύτερο ζήλο. Έρχεται ... See more

Platanos FM|94.4
2247023575
P / S DISTRICT SOUTH AEGEAN PLATANOS - LEROS
Όμως λίγα λόγια ποτέ δεν είναι κακό. Το μεράκι για το ραδιόφωνο μεγάλο. Γεννήθηκε στη 10ετια του 60. Περασε πολλά... Το έκλεισαν, το καταστρέψανε πολλές φορές, το κυνήγησαν, οι αναμνήσεις πάρα πολλές.

Μετακόμιζε από πολυκατοικία σε πολυκατοικία ,από υπόγειο σε υπόγειο ,σε προσφυγικά σπίτια στις τότε προσφυγικές γειτονιές της Καισαριανής για να μη το ανακαλύψουν, αλλά που; Υπήρχαν οι (καλοί γείτονες) οι οποίοι έδιναν κάθε πληροφορία προκειμένου να μας κλείσουν. Το μεράκι όμως και η αγάπη για το ραδιόφωνο συνεχίζονταν με μεγαλύτερο ζήλο. Έρχεται χούντα στην Ελλάδα, χειροτερεύουν τα πράγματα για το ερασιτεχνικό ραδιόφωνο, κυνηγητό στο κυνηγητό το ανακαλύπτουν πάλι και το ξανακλείνουν.

Κλείσιμο αυτοί, άνοιγμα εμείς, και όλα αυτά με κίνδυνο να χαρακτηριστούμε και εγώ δεν ξερώ πως. Έρχεται η ελεύθερη ραδιοφωνία κάτι πρέπει να κάνουμε. Το μικρόβιο του ραδιόφωνου έχει παραμείνει στις φλέβες μας κάτι έρχεται στο μυαλό, αλλά μας προλαβαίνει η μετάθεση στα όμορφα Δωδ/νησα .Η αρρώστια του μικροβίου συνεχίζεται, και ως εκ θαύματος, υπάρχει ραδιόφωνο, υπάρχει Δημοτικό ραδιόφωνο στο όμορφο νησί της ΛΕΡΟΥ.

Αρχίζουμε εκπομπές, μερικοί φίλοι που μας ακούν νομίζουν ότι πέσαμε από άλλο κόσμο, ορισμένοι ακροατές (άκουσε, άκουσε) ηρθαν από την Κρήτη, ναι από την Κρήτη (τους αθεόφοβους) για να μας συναντήσουν, η χαρά μας είναι τέτοια που δεν περιγράφεται, εξ άλλου τι περιμένει κάποιος; Τίποτα άλλο, από μια δικαίωση γι αυτό που κάνει. Όλα πάνε καλά ,οι εκπομπές συνεχίζονται για τέσσερα (4) χρόνια με επιτυχίες ο κόσμος μας ακούει .Σε κάποια στιγμή κάποιος (αγαπητός) φίλος από διπλανό όμορφο νησί ζητάει τη βοήθεια μας για να ξεκινήσει το ραδιόφωνο του (κούραση, ταξίδια ,ξενύχτια, όλα στη πλάτη μας), ας είναι καλά, πήραμε μια γεύση και από αυτό. Όμως δεν πάει άλλο, και σηκώνουμε την πρώτη κεραία στην περιοχή του πλατάνου στη ΛΕΡΟ, Η ΧΑΡΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ.

Τα προβλήματα συνεχίζονται φοβούμενοι κάποιοι τον ανταγωνισμό για μην χάσουν το μονοπώλιο, άντε άλλο κυνήγι και από εκεί. Το ξεπερνάμε και αυτό, τίποτα δεν μας σταματά, συνεχίζουμε. Σε κάποια στιγμή η μικρή κεραία από το δώμα του σπιτιού μεταφέρεται και πάει στο βουνό, η ΧΑΡΑ, ΜΕΓΑΛΗ. Αρχίζουμε και μπαίνουμε στο χώρο των ΜΜΕ, με αγάπη για το ράδιο, σεβασμό στον πολίτη, με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Οι ακροατές αρχίζουν να μας αγκαλιάζουν γιατί δεν υποτιμούμε τη νοημοσύνη τους, το ίδιο και οι επαγγελματίες τους οποίους ευχαριστούμε γι αυτό και για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν... Κάθε ημέρα που περνά, οι ακροατές είναι και ποιο πολλοί, γιατί ξέρουν και καταλαβαίνουν τι ακούν.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ; ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ KAI ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:40:36)