Radio Thesprotia

[

Listen Live

]

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 97.1. Από το 1989 μαζί! Τώρα το δίκτυο του σταθμού έχει επεκταθεί, καλύπτοντας όχι μόνο όλη τη ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ αλλά όλη τη ΚΕΡΚΥΡΑ, τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ, μεγάλο μέρος της ΠΡΕΒΕΖΑΣ και της ΛΕΥΚΑΔΑΣ καθώς και ορισμένες περιοχές των νομών ΑΡΤΑΣ και ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Πλέον το σήμα του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 97,1, ακούγεται καθαρά και αυτό οφείλεται στα ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ μηχανήματα που διαθέτει. Το ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ παράγει δικό του πρόγραμμα, μεταδίδοντας ελληνική και ξένη μουσική με στόχο ακρόασης όλες τις ηλικίες. Πρόγραμμα αποτελούμενο όχι μόνο από μουσική ... See more

Paramythia FM|97.1
+302666022623
RADIO THESPROTIA 97,1 Fm Stereo Upper Regional - PC 46200, Paramythia
ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 97.1. Από το 1989 μαζί!

Τώρα το δίκτυο του σταθμού έχει επεκταθεί, καλύπτοντας όχι μόνο όλη τη ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ αλλά όλη τη ΚΕΡΚΥΡΑ, τα ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ, μεγάλο μέρος της ΠΡΕΒΕΖΑΣ και της ΛΕΥΚΑΔΑΣ καθώς και ορισμένες περιοχές των νομών ΑΡΤΑΣ και ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Πλέον το σήμα του ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ 97,1, ακούγεται καθαρά και αυτό οφείλεται στα ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ μηχανήματα που διαθέτει.

Το ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ παράγει δικό του πρόγραμμα, μεταδίδοντας ελληνική και ξένη μουσική με στόχο ακρόασης όλες τις ηλικίες. Πρόγραμμα αποτελούμενο όχι μόνο από μουσική αλλά και από ειδήσεις, αρκετά σχολαστικά επιλεγμένο όσον αφορά τις ώρες μετάδοσης του κάθε είδους μουσικής, καθώς και το περιεχόμενο κάθε εκπομπής ως προς τη θεματολογία των τραγουδιών που μεταδίδει ο σταθμός!

Το Ράδιο Θεσπρωτία 97,1, ιδρύθηκε το 1989 από τον "Έρωτα" για το ραδιόφωνο του Μούκα Βασιλείου.

Μέσα στα 20 χρόνια της λειτουργίας του, κατάφερε μέσα σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό να σημειώσει μια επιτυχημένη πορεία έχοντας καταξιωθεί στον ραδιοφωνικό χώρο.

Κατάφερε να κερδίσει την Αποδοχή και Εμπιστοσύνη γιατί σέβεται τον ακροατή χαρίζοντάς του ατέλειωτες ώρες Μουσικής και ενημέρωσης.

Διευθυντής του Ράδιο Θεσπρωτία 97,1 είναι ο Μούκας Βασίλειος.

Με χόμπυ του τα Ηλεκτρονικά, ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό ραδιόφωνο από τα 12 του χρόνια, όπου απέκτησε τον πρώτο του ραδιοφωνικό σταθμό στα Μεσαία Κύματα, (ΑΜ 1611 Khz ).

Κομμωτής στο επάγγελμα και παράλληλα ερασιτέχνης πειρατής στα ερτζιανά, αποφάσισε να νομιμοποιηθεί καταθέτοντας τα απαραίτητα χαρτιά για την ίδρυση του Ράδιο Παραμυθιά (αρχικά με άλλους 3 φίλους). Και επειδή οι << συνεταιρισμοί >> δύσκολα κρατούν και τα οικονομικά οφέλη λίγα, η επιχείρηση γρήγορα διαλύθηκε.

Η αγάπη μας όμως για το ραδιόφωνο δεν χάθηκε, έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την προσπάθεια από την αρχή.

Με νέες πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, οι καλύτερες, ακόμα και σήμερα. Σε νέες θέσεις εκπομπής και νέο όνομα ...Ράδιο Θεσπρωτία,

πλέον και με μεγαλύτερη εμβέλεια, λειτουργεί με νέες βάσεις.
© LogFM.com, 2009-2024 (2024-04-04,22:41:11)